Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A kisályomat szeretném rávenni...

A kisályomat szeretném rávenni, hogy több tökfőzeléket egyen. (? )

Figyelt kérdés
szóval a lányom nagyon szeret olvasni és most akció van az antikváriumban, és arra gondoltam, ha megeszi az összeset, veszek neki könyveket. tisztességes ez így?

2014. júl. 17. 20:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
71%

Egy próbát megér. :)

Viszont én utáltam a tökfőzeléket kiskoromban (most is), és egy idő után anya letett róla, hogy én azt megegyem. Szóval, ha nem bírja az ízét, akkor szerintem ez nem fog segíteni.

Utólag rájöttem, nálam a kaporral volt a baj. Nem tudom, azt ki lehet belőle hagyni/kevesebbet tenni bele, hátha úgy jobbam megeszi?

(amúgy tök jó, hogy szeret olvasni!! :) )

2014. júl. 17. 21:03
 2/19 anonim ***** válasza:
82%
csak ha szereti a tökfőzeléket, hanem nem túl tisztességes.
2014. júl. 17. 21:04
 3/19 anonim ***** válasza:
82%
Miért pont a tökfőzelék? Vannak más főzelékek is.
2014. júl. 17. 21:09
 4/19 anonim ***** válasza:
87%
én se birta megenni a tökfözeléket, ahogy megéreztem a kapor izét öklendeztem, ugyanigy voltam a köménymaggal is. szerintem, ha nem eszi meg..hagyd rá
2014. júl. 17. 21:10
 5/19 anonim ***** válasza:
91%
Miért nem lehet békén hagyni? Neked nincs olyan étel, amit nem szeretsz? Örülnél ha azt erőltetnék?
2014. júl. 17. 21:13
 6/19 anonim ***** válasza:
80%

Te, mi lenne, ha olyat főznél, amit szeret?

Én egy vajling fasírtot meg bírok enni, de ha valaki tökfőzelékkel tukmálna, a fejére kenném!

2014. júl. 17. 21:17
 7/19 anonim ***** válasza:
78%
Osztom az 5-ös véleményét!
2014. júl. 17. 21:23
 8/19 anonim ***** válasza:
88%

NEM, nem tisztességes, hanem nagyon alattomos zsarolás.

Ha azt akarod, hogy garantáltan egész életére megutálja, akkor próbálkozhatsz. Meg adott esetben még az olvasástól is leveszed a kedvét!

De ha a gyereknek akarsz jót, akkor nem erölteted semmiképpen arra, hogy megegye azt, amit nem szeret. Ha nem esik neki jól, akkor ne zsarold, hanem egyszerüen adj neki mást enni.

2014. júl. 17. 21:27
 9/19 anonim ***** válasza:
83%

Miért nem csinálsz olyat amit szeret?

Én pl egész életemben utáltam a tökfőzeléket, a szagától is rosszul vagyok. De pl a kelkáposzta főzeléket megettem így anya nekem azt csinált...

De rengetegszer tumkolták belém azt amit nem szerettem, mondván,hogy ADDIG NEM ÁLLSZ FEL MÍG NEM ÜRES A TÁNYÉR!

Szar módszer...

2014. júl. 17. 21:34
 10/19 anonim ***** válasza:
9%
Nálam addig nem kapna mást, amíg meg nem enné.Könyvektől függetlenül.
2014. júl. 17. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!