Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Te hagyod kiskorú gyereked...

Te hagyod kiskorú gyereked alkoholt kóstolni persze mértékkel? Felelőtlenség egy 10-15 évesnek engedni hogy piát kóstolhasson?

Figyelt kérdés

Igaz, tudom elkerülhetetlen, mindenki kipróbálja a cigit, mindenki iszik, majd, de nem felelőtlenség egy 10-15 éves gyereknek engedni hogy megkóstolja a tömény alkoholt is?

Láttam pár családba, hogy iszogatnak beszélgetnek a felnőttek, és a gyerek meg akarja kóstolni a vodkát, whiskyt, pálinkát, és adnak neki 1 nagyon kicsit.

Tudom ettől még nem lesz iszákos, de a 18 éven alúli nem vehet alkoholt nem véletlen törvény nem?

Azt mondják tiltani hiába tiltod annál jobban akarják, de azt mondják rábólintani, sem szabad, és példát kell mutatni, és gyereknek nem való az alkohol.

Te engednéd a kiskorú gyermekednek mondjuk 10 évestől hogy ha rendezvény van, esküvő, buli, karácsony, születésnap, és iszik mindenki, hogy megkóstolhassa a tömény alkoholt, bort?

2014. júl. 17. 16:34
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Nekem megengedték mindig hogy igyak egy kis bort vagy tojáslikőrt már egész kicsi koromban (6-7 évesen), amikor mégis nagyobb mennyiséget ittam, (buliba vodkát) 14 évesen, és jól be is rúgtam tőle, mégse mondtam el nekik. Éjjel jöttek értem, addigra már "józan" voltam. Nem vették észre. Azóta 2x rúgtam be, de soha nem tudták meg.
2014. aug. 26. 20:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!