Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Reggelente nyári...

Szülők! Reggelente nyári szünetben meddig engeditek aludni a gyerekeiteket?

Figyelt kérdés
Gyerekek véleményére is kíváncsi vagyok hogy őket medfig engedik aludni nyáron.

2014. júl. 16. 09:28
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
96%

Apa hagyott akármeddig.

Mostohaanyám már hétkor felvert, nem mintha bármi oka lett volna rá a köcs.gségen kívül, mert soha nem engedte, hogy segítsek. De hogy fél nyolcig aludjak? Pfff, én voltam a szemét lusta.

De a saját fiát is képes volt fél 12-kor felkelteni (két napja nem aludt, mert sulis focimaratonon vettek részt, aznap fél kilenckor jött haza) három óra alvás után, mert hogy ő nem fog kétszer teríteni meg mosogatni. Hát kb. mindenki ki volt akadva, hogy lehet ekkora szmét. A gyerek már nagy, tud magának kajcsit szedni és rendet is rak maga után... de nem, délben ebédelünk, kötelező lemennie.

Én hagyni fogom, hadd aludjon. Persze, ha lecsót főzünk be, vagy segítenie kell, akkor nyilván nem, de azt előző nap megbeszélem vele.

2014. júl. 16. 13:02
 22/28 anonim ***** válasza:
95%

A szüleim felől alhatnék bármeddig, de a kiskutya állandóan percre pontosan nyolckor ébreszt :D de ha rá nem ébredek fel, alhatok akár 11-ig is :)

Pláne miután közöltem, hogy oké, egész évben dolgozok keményen a suliban, de ilyenkor kell feltöltődnöm :)

2014. júl. 16. 13:11
 23/28 anonim ***** válasza:
97%

Bár én a gyerek vagyok, már ki is kltöztem otthonról ,de válaszolok. Én mindig is éjjeli bagoly voltam, de anyát nem zavarta. Volt, hogy hajnalban, mikor ment dolgozni, friss, még meleg péksüti várta a konyhában, mert nem bírtam aludni. Amikor nincs dolgom, akkor éjjel vaggyok fent, mert egyszeráen akkor jobban bírok tanulni, sokkal jobb ötleteim vannak, akkor vagyok aktív.

Nekem egyedül a nagymamám szokott belekötni ebbe. Mondjuk ő alszik 4 órát és már friss és üde.

2014. júl. 16. 13:31
 24/28 Fényember ***** válasza:
96%
Engem általában hétvégente és szünetekbe szoktak hagyni aludni ameddig akarok...bár ha rájuk jön a k*csögösködés felkeltene 10kor...de ha épp nem akarják senki se levezetni a felszültségüket vagy nincsenek itthon addig alszom ameddig akarok (van hogy hívnak telefonon hogy keljek fel de ilyenkor ráb*sznak mert le vagyok némítva)..iskola idő alatt mindig hulla vagyok..ilyenkor meg hagy regenerálódjak :)
2014. júl. 16. 14:23
 25/28 anonim ***** válasza:
98%
Ha hagynak akkor alszok 11-ig. De anyu általában 9-kor felkelt. Év közben amúgy 4:40-kor kelek. Perpillanat dolgozok, úgyhogy most hagynak annyit aludni amennyit csak szeretnék :)
2014. júl. 16. 16:11
 26/28 anonim ***** válasza:
94%

Aranyosak a szüleid, hogy ha nekik xar volt fiatalon, akkor neked is legyen xar.

Én a helyedben egyik nap felkelnék jó korán max hangerővel zenélni... hogy milyen érzés nekik arra kelni. Az ilyen nem szülő, hanem egy seg*fej-

2014. júl. 16. 20:03
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Engem mindig hagynak aludni hétvégén meg nyáron, ameddig szeretnék, általában 9-10 között kelek. Max ha előre betervezett program van, akkor szólnak előtte este hogy keljek időre x órakor. Nyáron hétköznap meg úgyis dolgoznak, nincsenek itt mikor kelek.

Mikor kisebb voltam, általában ők aludtak hétvégén 10-ig, én se keltettem fel őket... Ha dolgom van, semmi gondom azzal ha felkeltenek, de nagyon pipa lennék ha csak azért ébresztenének mert miért ne.

Általában kb 4-ig fent vagyok, az előtt nem tudok elaludni (akkor se ha korán kelek), így muszáj 9-10-ig aludnom ha nem akarok rongy lenni egész nap :D

20/L (évek óta így működnek a dolgok)

2014. júl. 19. 21:32
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Bármeddig. Este Volt, hogy reggel 6-kor keltem mert jól esett. Volt, hogy 10:20-kor bújtam ki a szobámból, annyira fáradt voltam.
2014. szept. 28. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!