Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak apámmal? (bővebb...

Mit csináljak apámmal? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
17éves vagyok a szüleim 2 éves koromban elváltak de ez nem annyira lényeges... Miután elváltak apukámnak 2 évre rá lett egy barátnője akivel összeházasodtak. Ebből a kapcsolatból lett két hugom és egy öcsém. Megtudtam ,hogy apukám megcsalja a feleségét. Mit csináljak a feleségét imádom mintha a második anyukám lenne a kicsiket is szintén nagyon szeretem de nem bírom azt végignézni ,hogy azt a 4 embert akit állítólag a legjobban szeret így becsap.... Mit csináljak Szerintetek?

2014. júl. 16. 03:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"Sot, ha kiderul majd a dolog, lepodj meg te is mintha nem tudtal volna rola."

Csak ezzel az a baj, hogy az ember cinkostársnak érzi magát. Épp a napokban kerültem én is ilyen helyzetbe, elég rossz érzés volt eljátszani a tudatlant. Nagyon mérges voltam, amiért bele kevertek. Szóval én biztos beszélnék vele, hogy ha nem hagyja abba, akkor legalább csinálja úgy, hogy ne avasson bele, ne tudj róla.

2014. júl. 16. 08:00
 12/21 anonim ***** válasza:

Igaz, de az meg rosszabb amikor majd a szeretett potanya a szemere veti, hogy ha tudtad miert nem szoltal?

Pedig szolni a legrosszabb, mindig a rossz hir hozojat olik meg eloszor. Az ilyen nem suleht el jol. Jobb jatszani a tudatlant, es kesz. Hogy rossz erzese van az nyilvanvalo, ez egy elbaxott szituacio, miert lenne tole vidam barki is?

2014. júl. 16. 08:11
 13/21 A kérdező kommentje:
Az az igazság ,hogy nem értek eggyet vele az én helyzetembe ,hogy ehhez két ember kell mert a feleségét is csalja és anno anyukámat is meg kb minden barátnőjét... Úgy tudtam meg ,hogy kaptam egy telefont (apukámét)és abba voltak(sms-ek,képek)... Volt olyan ,hogy láttam a nőjével másnap megkérdeztem ki volt az erre a válasz te képzelődsz kezeltesd magad... Nem akarok beleavatkozni a dolgukba csak zavar...de nagyon
2014. júl. 16. 10:09
 14/21 anonim ***** válasza:
akkor a fater ilyen tipus, nem birja egy no mellett. Vannak ilyenek.
2014. júl. 16. 10:23
 15/21 anonim ***** válasza:
Hát ha letagadja és még bánt is, akkor én mutatnám a barátnőnek. És a titkosnak is elmondanám az igazat, mert valószínűleg ő sem tudja!
2014. júl. 16. 10:26
 16/21 anonim ***** válasza:
Attól, hogy apádnak milyen a szerelmi élete, még a te apád. Ha rendesen nevel és támogat téged, akkor ne a p*csével foglalkozz.
2014. júl. 16. 10:52
 17/21 anonim ***** válasza:

" akkor a fater ilyen tipus, nem birja egy no mellett. Vannak ilyenek."

Nem azzal van baj, hogy valaki élete végéig agglegény életet él. De akkor:

- mi a francnak nősül?

- pláne mi a francnak csinál gyereket orrba szájba mindenfelé?

2014. júl. 16. 19:36
 18/21 anonim válasza:
Csinálj szilvásbuktát,mert azt szeretem.xdd
2014. júl. 18. 01:27
 19/21 anonim ***** válasza:
A papáddal beszélj, ne a nővel. Ha ez egy új szerelem, abban nem lehet sokat tenni. Az mindennél erősebb érzés.
2014. júl. 20. 12:58
 20/21 anonim ***** válasza:
figycsi, szerintem az apád egy gyökér, én a helyedbe zsarolnám, és jó sok pénzt húznék ki belőle! puszcsi, cicamica2113 20éves fiú
2014. júl. 27. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!