Mit csináljak apámmal? (bővebben lent)
Szerintem semmit.
Várj.
Azt tudnod kell, hogy mindenhez két ember kell.
#1 Azt tudnod kell, hogy mindenhez két ember kell - nem, kedves, ehhez EGYETLEN, a megcsaló gerinctelen freg kell, semmi más.
Miért nem válik el/hagyja ott, ha még dugni akar? Ennyi, nem a feleség/pár mellett kell csinálni. El kell hagyni és mikor már EGYEDÜL van, azt csinál azzal, amit és akivel akar.
Miért nem hagyja el?
Hát gondolom efyszer már rájött hogy szarugy egyedül élni, nincs aki főz, takarít és kivixolja a legényfoltos boxert. Még nagyobb szivas gyerektartást fizetni.
#4-es!
1-es vagyok.
Továbbra is fenntartom, azt a véleményemet, hogy mindenhez két ember kell. De abban 100%-ig igazad van gerinctelen, undorító dolog az amit csinál.
És az lenne a korrekt, ha felállna az asztaltól.
Azért is írtam, hogy várjon, mert nem tudja (mi sem tudunk minden részletet, kitől, honnan tudja stb.) mi van a háttérben.
Nehogy patáliát csináljon, miközben a két szülő már elrendezte ezt.
Semmit.
Ba beleavatkozol, akarhogy is, csak rosszabb lesz az egesz. Sot, ha kiderul majd a dolog, lepodj meg te is mintha nem tudtal volna rola.
Egyetertek azzal hogy mindenhez ket ember kell.
Ha egy kapcsolat rendben van, akkor oda nem fer be egy harmadik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!