Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak apámmal? (bővebb...

Mit csináljak apámmal? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
17éves vagyok a szüleim 2 éves koromban elváltak de ez nem annyira lényeges... Miután elváltak apukámnak 2 évre rá lett egy barátnője akivel összeházasodtak. Ebből a kapcsolatból lett két hugom és egy öcsém. Megtudtam ,hogy apukám megcsalja a feleségét. Mit csináljak a feleségét imádom mintha a második anyukám lenne a kicsiket is szintén nagyon szeretem de nem bírom azt végignézni ,hogy azt a 4 embert akit állítólag a legjobban szeret így becsap.... Mit csináljak Szerintetek?

2014. júl. 16. 03:05
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem semmit.

Várj.

Azt tudnod kell, hogy mindenhez két ember kell.

2014. júl. 16. 04:07
 2/21 anonim ***** válasza:
Ne rágd ezen magad, nem a te dolgod. Nem tudod mi van a háttérben. És ne aggódj, apukád kikufircolja magát, de nem fogja otthagyni a feleségét és a gyerekeit!
2014. júl. 16. 04:33
 3/21 anonim ***** válasza:
Mit tudsz pontosan és honnan?
2014. júl. 16. 05:02
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

#1 Azt tudnod kell, hogy mindenhez két ember kell - nem, kedves, ehhez EGYETLEN, a megcsaló gerinctelen freg kell, semmi más.

Miért nem válik el/hagyja ott, ha még dugni akar? Ennyi, nem a feleség/pár mellett kell csinálni. El kell hagyni és mikor már EGYEDÜL van, azt csinál azzal, amit és akivel akar.

2014. júl. 16. 06:12
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem hagyja el?

Hát gondolom efyszer már rájött hogy szarugy egyedül élni, nincs aki főz, takarít és kivixolja a legényfoltos boxert. Még nagyobb szivas gyerektartást fizetni.

2014. júl. 16. 06:48
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Én leülnék beszélni az öregemmel,hogy tudok róla és gusztustalan amit csinál!Hátha elszégyelli magát...
2014. júl. 16. 07:13
 7/21 anonim ***** válasza:

#4-es!

1-es vagyok.

Továbbra is fenntartom, azt a véleményemet, hogy mindenhez két ember kell. De abban 100%-ig igazad van gerinctelen, undorító dolog az amit csinál.

És az lenne a korrekt, ha felállna az asztaltól.

Azért is írtam, hogy várjon, mert nem tudja (mi sem tudunk minden részletet, kitől, honnan tudja stb.) mi van a háttérben.

Nehogy patáliát csináljon, miközben a két szülő már elrendezte ezt.

2014. júl. 16. 07:25
 8/21 anonim ***** válasza:

Semmit.

Ba beleavatkozol, akarhogy is, csak rosszabb lesz az egesz. Sot, ha kiderul majd a dolog, lepodj meg te is mintha nem tudtal volna rola.

2014. júl. 16. 07:48
 9/21 anonim ***** válasza:
46%

Egyetertek azzal hogy mindenhez ket ember kell.

Ha egy kapcsolat rendben van, akkor oda nem fer be egy harmadik.

2014. júl. 16. 07:49
 10/21 anonim ***** válasza:
Semmit. Nem a te életed, te sem örülnél, ha ők beleszólnának a te dolgaiba.
2014. júl. 16. 07:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!