Mit tegyek apámmal?

Figyelt kérdés
Mostanában semmit sem akar nekem megvenni állandoan bulizna azt mondja azért nem akar elvinni nyaralmi mert hogy ő bulizni akar és állandóan aval idegesít hogy becsjozik meg elvileg úgy lenne hogy egyik évet anyámmal szilveszterezek másikat pedig apámmal kéne de erre is azt mondja hogy ő nem fog otthon ülni hanem elmegy bulizni
2014. jún. 30. 21:10
 1/3 anonim válasza:

Nem biztos, hogy te tudsz tenni vele bármit is, attól is függ, milyen a kapcsolatotok. Beszélj anyuddal, ha jóban vannak, vagy apud szüleivel, ha élnek és jóban vagytok, hátha ők tudnak hatni rá.

Vagy ha jóban vagy apáddal, próbálj vele komolyan beszélni, hogy foglalkozzon többet veled.

Esetleg írd meg, hány éves apud és hány éves vagy te. A többi válaszolónak az is segíthet.

2014. jún. 30. 21:54
 2/3 A kérdező kommentje:
én 14 éves vagyok apám 39 éves
2014. jún. 30. 21:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Hagyd, hogy becsajozzon, akkor aztán nincs buli! :DD
2014. júl. 1. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!