A szülők miért szokták ellenezni a nagy korkülönbséget ( kb 15 év) a lányuk kapcsolatában?
Mert a 15 ev korkulonbseg kesobb bosszulja meg magat. Amikor a no 35 lesz, a ficko mar 50 eves ven fax, teljesen mas dinamikaval, elkepzelesekkel az eletrol, lehet mar impotens is lesz, nulla teljesitokepesseggel, mikozben a no 35 evesen a noiessegenek a csucsan lesz, es es ven fax mellett lesz kenytelen sorvadozni.
Aki 15 evvel idosebb ferfival kezd annak van valami gondja, apakomplexusa van, ilyesmi. En 38 vagyok, es egy 23 eves lany meg tudna hulyiteni, egyszeruen nem allunk egy szellemi szinvonalon, masok az eletceljaink, mas ritmusban eljuk az eletunket. Raadasul nekem mar van egy 10 eves lanyom, nem akarnek masik gyereket. Van egy ismerosom, most valt el a sokkal idosebb ferjetol, huszoneves volt, a ficko meg elvalt 40es, imponalt az erettsege, az egzisztenciaja a csajnak. Masbol sem alltak ki 15 eve keresztul mint utazgattak, koltottek a penzt. Amikor a csaj 30 lett, elkezdte pedzegetni hogy kene mar gyerek, a ficko mondogatta hogy meg nem, meg nem, aztan most odajutottak hogy mar nem, az pasi mar a nyugdijra keszul, azt mondta hogy neki mar nem kell gyerek, a csaj meg ott all 3x evesen, kozel a 40hez, kezdheti ujra az eletet a nullarol.
Az ilyen idos ferfiak mar jellemzoen elvaltak, 1-2 gyerekkel, altalaban nem akarnak az uj kapcsolatban is gyereket, eleg az ami megvan. Akinek ilyen idosen nem volt meg rendes kapcsolata, gyereke, azaz frissen megy egy kapcsolatba, az meg egyebkent is kupplungos valoszinuleg.
Hat ezert nem orulnek a szulok a nagy korkulonbsegnek.
Nyilvan vannak kivetelek, biztos sorjazni fognak majd a fiatal csajok, akiknek 40es pasijuk van es tokeletes kapcsolatban elnek. Csak sajnos meg ok sem tudjak mi lesz 15 ev mulva.
Mert öregedő nőként maguk is szívesen rárepülnének a velük majdnem egyidős pasira.
És mert érzik - még ha nem is tudják - hogy egy jóval idődebb pasihoz hozámenni azt jelenti, hogy az apa-oldalt jól elszúrták egy lánynál. Érzelmileg soha nem kerülhetett közel az apjához úgy kb. 3-5 éves korában, mert az anyja nem engedte. Tehát a mama a sáros, mind majdnem mindig.
"Nyilvan vannak kivetelek, biztos sorjazni fognak majd a fiatal csajok, akiknek 40es pasijuk van es tokeletes kapcsolatban elnek. Csak sajnos meg ok sem tudjak mi lesz 15 ev mulva."
Ez az érv az, ami feldühít!!!
A legtöbb kapcsolat nem éri meg a 15 évet, föként fiatalok (30 alatt) esetében.
Ha a korkülönbség - és az ebböl adódó másféle életszemlélet - túl különbözö, akkor 1-2 év után úgyis vége lesz, ha meg kibirnak együtt 15 évet, akkor addigra böven volt idejük megismerni egymás igényeit, és összeszokni. Ebben az esetben meg elég valószínütlen, hogy hirtelen fellép a korkülönbség miatt probléma.
A másik dolog meg, hogy egyrészt egy komolyabb férfinek nem a "friss pipihús" a fontos, hanem a párja, tehát csak az, hogy egy lány fiatal, nem igazán jelent akkora vonzeröt, másrészt egy 50-60 éves férfi még közel sem impotens vagy nincs gyakran igénye az együttlétre - vagy fiatalabb korában is kisebb étvágya volt, vagy idösebben is ugyanolyan aktív.
Ettöl függetlenül a legtöbb esetben nem jó a nagy korkülönbség, de ott már kezdettöl megvan a probléma gyökere, csak a szerelem miatt nem veszik észre. Ilyen esetben ugyanis általában alá-fölé rendelt viszony van köztük, ami eleinte még érdekes, késöbb viszont terhes lesz.
Viszont ha a nö már 30 körül jár, akkortól a korkülönbségnek sokkal kisebb a jelentösége, mert mindketten érett felnöttek.
#14-es, te ugye nöböl vagy? :)
ha igen, akkor ugyan honnan tudhatnad, hogy egy 40es pasi miert akar huszoneves lanykakkal kavarni :)
van egy cimboram, pont 40 eves, huszoneves csajai vannak mert azoknak meg nem log a melluk, feszes a segguk, es nem rancosak. marhara nem erdekli ot a lanyok lelke :)
Ekkora korkulonbseg egyszeruen nem egeszseges, es nem is elonyos, csak hatranyai vannak, az a keves elony amit ki birnak izzadni a tamogatok, valojaban nem is az.
A 14-es vagyok és NEM nö.
Viszont nekem (50 körül) fontosabb a társam, akivel megéltem már sok évet, mint egy tökéletes test. Az együtt átélt közös élet sokkan több, mint csak a kinézet. Ezen kivül egy idösebb nö is lehet vonzó, természetesen nem ugyanolyan, mint egy 16 éves, de a szexben is - nekem legalább is - lényeg a közös hullámhossz, és a közös élmény.
Amelyik férfinek a test a lényeg, az mindig meg fog csalni minden nöt, mert idövl mindenkinem változik a teste.
Amelyik férfi meg képes értelmes ember módjára gondolkodni, az megbecsüli azt, aki megosztja vele az életét, és nem fogja kockáztatni egy kalandért.
ebben teljesen egyetertunk,en is igy gondolom. De itt igazabol arrol van szo, hogy a tinedzserkorbol eppen kinott fiatal, 18-22 eves lanyok szulei miert ellenzik ha 15 evvel idosebb pasijuk lesz.
Ha tortenetesen neked lenne most egy 35 eves csajod, annak a szulei mar nemigen szolnanak bele a dolgaitokba.
Nem igazán a kérdésre válaszolok, de nem tudom szó nélkül hagyni amit a 12-es írt!
Nem értem, miért gondolod, hogy egy 50 éves pasi már nem jó semmire és már impotens?!Egy 50 éves FÉRFI nem vén fax!
Nálunk nincs nagy korkülönbség, párom 49 lesz és 44, de bizony heti többször szeretkezünk és semmi okom a panaszra. Kinézetre, kondiban erőben felveszi a versenyt bármelyik fiatallal!
Ami a korkülönbséget illeti, inkább fiatal korban látom akadálynak, pl 18 éves lány és 40-es pasi. Később a korkülönbségnek nincs jelentősége.
Kedves utolsó, csak azért osztottam meg, hogy 49 évesen is létezik heti többször szex, hogy lásd, ilyen is van! Nem kell leírni az 50-es pasikat sem! És igen, mivel nem hagyja el magát, sportól, jó kondiban van. Nem az elfogultság beszél belőlem, nem csak azért mondom, mert védeni akarom!
Lehet te már a nyugdíjra készülsz, de benne még tombol az élet! :)
Régen azért más volt az élet. Ritkábban házasodtak szerelemből, a vőlegény vagyona fontosabb volt. Válni ciki volt, meg amúgyis,a nő alá volt rendelve a férjének. De - az élete, jó híre be volt biztosítva. Ha már házasok voltak, a férj max. megcsalta, de elhagyni nem hagyta el, a nőnek meg ennyi elég volt gyakran, főleg ha azt szokta meg, hogy érzelem nélkül házasodott.
Ma más a helyzet. A kérdésben szereplő lányok (most ne a Palácsik Timike-féle érdekkapcsolatokra gondoljunk) nem anyagi kényszerből kezdenek idősebb férfiakkal, hanem érzelmekből. A szülő természetes, hogy félti a gyerekét, főleg, hogy nem egy olyan pali van, aki azért hülyíti a nála 10-20-30 évvel fiatalabbakat, mert azok jól néznek ki, feszes a testük, ha tinikről van szó, akkor a punci is szűk még... naivak, elvárásaik nincsenek a pasi felé (míg egy 25+ nő már szeretne egy megbízható férfit maga mellé), minimális befektetéssel el lehet őket kápráztatni. Nyilván nem akarja a szülő, hogy a lánya hetekig bőgjön amiatt, hogy a 40es pasi dobta 3 numera után. Arról nem beszélve, hogy nemcsak az idejét pazarolja és lelkileg sérül, hanem a jóhíre is sérülhet... "naiv liba", "egy dugásra jó", "kis kva" stb.
Persze van rengeteg olyan eset is, amikor tényleg egymásra talál lelkiekben egyfiatalabb lány és egy idősebb férfi, de ahhoz a lánynak jó emberismerőnek kell lenni, és elég érettnek... csak az esetek többségében nem az, csak azt HISZI magáról. De pl. láttam olyan osztálytársamat, aki teljesen jól megvolt a 12 évvel idősebb barátjával gimiben - később szakítottak, de nem a korkülönbség miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!