Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit gondoltok a családi...

Ti mit gondoltok a családi szájra puszitól?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk az anya a fiának, lányának a szájára ad puszit az arca helyett, egy csomó helyen láttam már ilyet. Ti hogy vélekedtek az ilyesmiről?

2014. júl. 12. 18:16
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
76%
Gyomorforgató... Volt is ilyen pasim aki az anyját puszilgatta így. Amikor megláttam fejvesztve menekültem. Nem normális.
2014. júl. 12. 21:32
 22/31 anonim ***** válasza:
84%
Soha nem adnék a gyerekeimnek szájra puszit. Nem is igénylik szerencsére. Tudják, hogy ezt anya és apa szokta. Egyik nagyszülő próbálkozott vele, de hamar le lett állítva a dologról.
2014. júl. 12. 21:37
 23/31 anonim ***** válasza:
77%

Pont egyik nap láttam a buszon egy 12-13 éves kislányt aki a 40 év körüli anyukájával beszélgetett és a 20 perces utamon 3x-4x is szájon puszilták egymást..

Komolyan rám jött a rosszullét.. Nem gondolok bele semmi perverz vonatkozást de ez szerintem akkor se normális dolog..

2014. júl. 13. 00:00
 24/31 anonim ***** válasza:
22%
Szóval ez megint a kis kárpát-medencei ultramaradi, semmitbenemfogadós...csak a szokásos...
2014. júl. 13. 00:45
 25/31 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem én alapvetően nagyon elfogadó vagyok, tényleg sok mindent rám lehet fogni, de azt nem, hogy maradi lennék.

De ezt nem, felőlem akit ez nem zavar csinálja, aki ezt szokta meg, így nőtt fel az úgyis fogja. De attól számomra még nagyon fura és taszító.

2014. júl. 13. 00:51
 26/31 anonim ***** válasza:
90%
Ha sikerült elolvasni az utolsó négy szót amit írtam, akkor a második mondatom, hogy hogy kimaradt?
2014. júl. 13. 01:11
 27/31 anonim ***** válasza:
28%
Valakinek a saját gyerekét szájoncsókolni undorító? De a párja nemiszervét simán a szájába veszi. Emberek, sosem értettem őket.
2014. júl. 13. 01:11
 28/31 anonim ***** válasza:
96%

azért nem válaszoltam rá mert az előbb, nem ezt kérdezted, én meg nem vagyok gondolatolvasó.

Amúgy nem, nem tudom, ez egyszerűen egy érzés, valószínűleg azért, mert ez felénk nagyon nem szokás.

Viszont az szörnyű amikor jön a rokon Mari néni az ország túl feléről ahol szokás és simán rám cuppanna, én meg azt se tudom, hova meneküljek.

2014. júl. 13. 01:30
 29/31 anonim ***** válasza:

ja tényleg kérdezted... bocs

asszem megyek aludni...

2014. júl. 13. 01:34
 30/31 anonim ***** válasza:
18%
Aki ebbe szexualitást képzel, az perverz.
2014. júl. 13. 07:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!