Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit gondoltok a családi...

Ti mit gondoltok a családi szájra puszitól?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk az anya a fiának, lányának a szájára ad puszit az arca helyett, egy csomó helyen láttam már ilyet. Ti hogy vélekedtek az ilyesmiről?

2014. júl. 12. 18:16
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
78%

"Fúúúj! Undi, undi, undi!!!"

(Idézet Dee-deetől.)

2014. júl. 12. 18:32
 12/31 anonim ***** válasza:
79%
Számomra is visszataszító. A szájrapuszi nálunk csakis a párok között elfogadható.
2014. júl. 12. 18:50
 13/31 anonim ***** válasza:
29%
Nekem az 5 éves unokahúgom ad mindig szájra puszit(a férjemnek is dettó),és mindezt úgy,hogy őt a szülei nem puszilgatják szájon,valamint mi sem így szoktattuk,ez neki jött és semmi gusztustalan nincs benne.
2014. júl. 12. 18:55
 14/31 anonim ***** válasza:
80%

Nekem nem jön be. Soha nem csókolgattak szájon a szüleim, rosszul is lettem volna. Emlékszem mikor gyerek voltam (7-8 éves), volt hogy a nagy ugrabugrálós köszönéseknél a sima arcrapuszi félrecsúszott picit...és annyira kellemetlennek éreztem! Számomra elképzelhetetlen a dolog.

Soha nem adnék szájrapuszit a gyerekemnek...sem 1 évesen, sem 5.

2014. júl. 12. 18:57
 15/31 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem teljesen rendben van. Még szép is.
2014. júl. 12. 19:05
 16/31 anonim ***** válasza:
55%

Én a sima arcos puszilkózást se bírom elviselni, de hát azt muszáj, mert Ancika néni (tetszőlegesen behelyettesíthető) megsértődik. Szerencsére nálunk itthon az se nagyon szokás.

Szerintem ez az egész nyalakodás szörnyű, nem tudom miért nem elég egyszerűen szépen, udvariasan köszönni.

2014. júl. 12. 19:30
 17/31 anonim ***** válasza:
76%
Én egy anyuka vagyok. A 3 éves kislányom csinálja ezt velem, és csak velem, úgy, hogy én mindig az arcára adtam puszit. Próbálom róla leszoktatni, majd csak összejön.
2014. júl. 12. 19:41
 18/31 anonim ***** válasza:
30%

En anyukamnak gyakran adtam. Es? Kinek mi koze hozza? Nem vadidegeneket pusziltam meg, es semmi hatso szandek nem fordult meg bennem, sem pedig anyumban. Aki a legrosszabbra gondol, annak csak gratulalni tudok. Ahany haz, annyi szokas.

Egeszseges gondolkodasu felnott no lettem, semmi defektem nincs a " beteg" szot meg egyenesen kikerem magamnak.

2014. júl. 12. 19:59
 19/31 anonim ***** válasza:
15%
Undorító, akárcsak a folytonos puszilkodás.
2014. júl. 12. 20:15
 20/31 anonim ***** válasza:
71%
Úristen, de undorító, hogy egyesek miket tartanak normálisnak!
2014. júl. 12. 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!