Ti mit gondoltok a családi szájra puszitól?
"Fúúúj! Undi, undi, undi!!!"
(Idézet Dee-deetől.)
Nekem nem jön be. Soha nem csókolgattak szájon a szüleim, rosszul is lettem volna. Emlékszem mikor gyerek voltam (7-8 éves), volt hogy a nagy ugrabugrálós köszönéseknél a sima arcrapuszi félrecsúszott picit...és annyira kellemetlennek éreztem! Számomra elképzelhetetlen a dolog.
Soha nem adnék szájrapuszit a gyerekemnek...sem 1 évesen, sem 5.
Én a sima arcos puszilkózást se bírom elviselni, de hát azt muszáj, mert Ancika néni (tetszőlegesen behelyettesíthető) megsértődik. Szerencsére nálunk itthon az se nagyon szokás.
Szerintem ez az egész nyalakodás szörnyű, nem tudom miért nem elég egyszerűen szépen, udvariasan köszönni.
En anyukamnak gyakran adtam. Es? Kinek mi koze hozza? Nem vadidegeneket pusziltam meg, es semmi hatso szandek nem fordult meg bennem, sem pedig anyumban. Aki a legrosszabbra gondol, annak csak gratulalni tudok. Ahany haz, annyi szokas.
Egeszseges gondolkodasu felnott no lettem, semmi defektem nincs a " beteg" szot meg egyenesen kikerem magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!