Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem engedik meg, de mégis a...

Nem engedik meg, de mégis a barátommal alszok. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

az lenne a baj, hogy a szuleim nem engedik meg, hogy nalunk aludjon a baratom. amikor kerdezem hogy miert, az a valasz csak hogy NEM. es hogy majd ha elvegzem az egyetemet, utana. hat kezdjuk ott hogy akkora mar reg nem akarok itthon lakni.

már elmultam 18,nem jarok bulizni, nem cigizek, kituno vagyok egy jo gimiben.

es tenyleg nem engedik h itt maradjon ejszakara, ezert kitalaltuk hogy én alszok naluk az engedelyuk nelkul. mit gondoltok, jo otlet ilyen szulokkel szemben?

2014. jún. 23. 06:26
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
nem szoktam ide irni, ez az elso kerdesem. legyszi normális valaszokat
2014. jún. 23. 06:26
 2/27 anonim ***** válasza:
11%
Azt hogy nem tartozik rad hogy masok mit gondolnak rolad !
2014. jún. 23. 06:30
 3/27 A kérdező kommentje:
ugy ertem ha a te gyereked csinalna ezt, hogy reagalnal.
2014. jún. 23. 06:35
 4/27 anonim ***** válasza:
51%
Hát jelenleg milyen szinten függsz a szüleidtől? A barátod mennyi idős, mióta vagytok együtt? Szüleid milyen kapcsolatban vannak a barátoddal?
2014. jún. 23. 06:38
 5/27 anonim ***** válasza:

Elmúltál 18....Jól tanulsz.Szerintem ilyen korban semmi különös nincs abban,hogy a barátoddal akarsz aludni.Ez akkor gond mikor jön ezzel egy 15 éves...

A szüleid vallásosak??Csak erre tudok gondolni.

Tedd amit jónak láttok csak ara vigyázz ne hogy egy baba idö elött becsússzon.

2014. jún. 23. 06:47
 6/27 anonim ***** válasza:
90%

Nos, en sem értékelnék egy idegent az otthonomban éjszakára, úgyhogy en sem engedném, hogy bárki is itt aludjon.

Amugy, ha mar elmúltal 18, akkor tulajdonképpen azt csinálsz amit akarsz, tehat elméletben siman ott adhatsz a barátodnal. Gyakorlatilag viszont, amig elvágod, hogy a szüleid eltartsanak, addig a szabályaikat is be kell tartanod.

2014. jún. 23. 06:48
 7/27 anonim ***** válasza:
Felnőtt vagy,tehát elviekben mehetsz ahova akarsz.Egyébként nem értem nekik ez mitől akkora probléma.
2014. jún. 23. 06:48
 8/27 anonim ***** válasza:
81%
Mert talán úgy gondolják, hogy aki még gimibe jár, hiába múlt 18 éves, mégis csak egy félig sem felnőtt ember.Pláne, ha még jó tanuló is vagy, akkor feltehetőleg a továbbtanulásodban is reménykednek és abban, hogy meggondolatlanul nem mégy bele egy olyan kapcsolatba, amiből még gyerek is lehet, aki aztán minden öröm mellett óriási gondokat is okozna a te és az ő jövőjüket tekintve. Nyilván azt is gondolják, hogy azért talán nem olyan nagy gond eben a korban, ha a lányuk nem él naponta nemi életet. Ezen túlmenőleg meg az ő nevelési és erkölcsi nézeteiket nyilván zavarja, hogy egy másik család mit gondol, ha a fiúgyerekhez megérkezik az aktuális éjszakai melegítőtárs, aki mellesleg még tanuló. Milyen erkölcse lehet egy ilyen családnak.
2014. jún. 23. 06:59
 9/27 anonim ***** válasza:
Tedd azt, csak próbáld úgy, hogy ne tudjanak róla.
2014. jún. 23. 07:50
 10/27 anonim ***** válasza:

"ugy ertem ha a te gyereked csinalna ezt, hogy reagalnal."

Én eleve örülnék a gyerekem boldogságának, és támogatnám is mindenben, szóval nem értem mi játszódhat le a szüleid fejében.

2014. jún. 23. 07:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!