Nem engedik meg, de mégis a barátommal alszok. Mit gondoltok?
az lenne a baj, hogy a szuleim nem engedik meg, hogy nalunk aludjon a baratom. amikor kerdezem hogy miert, az a valasz csak hogy NEM. es hogy majd ha elvegzem az egyetemet, utana. hat kezdjuk ott hogy akkora mar reg nem akarok itthon lakni.
már elmultam 18,nem jarok bulizni, nem cigizek, kituno vagyok egy jo gimiben.
es tenyleg nem engedik h itt maradjon ejszakara, ezert kitalaltuk hogy én alszok naluk az engedelyuk nelkul. mit gondoltok, jo otlet ilyen szulokkel szemben?
Elmúltál 18....Jól tanulsz.Szerintem ilyen korban semmi különös nincs abban,hogy a barátoddal akarsz aludni.Ez akkor gond mikor jön ezzel egy 15 éves...
A szüleid vallásosak??Csak erre tudok gondolni.
Tedd amit jónak láttok csak ara vigyázz ne hogy egy baba idö elött becsússzon.
Nos, en sem értékelnék egy idegent az otthonomban éjszakára, úgyhogy en sem engedném, hogy bárki is itt aludjon.
Amugy, ha mar elmúltal 18, akkor tulajdonképpen azt csinálsz amit akarsz, tehat elméletben siman ott adhatsz a barátodnal. Gyakorlatilag viszont, amig elvágod, hogy a szüleid eltartsanak, addig a szabályaikat is be kell tartanod.
"ugy ertem ha a te gyereked csinalna ezt, hogy reagalnal."
Én eleve örülnék a gyerekem boldogságának, és támogatnám is mindenben, szóval nem értem mi játszódhat le a szüleid fejében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!