Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem engedik meg, de mégis a...

Nem engedik meg, de mégis a barátommal alszok. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

az lenne a baj, hogy a szuleim nem engedik meg, hogy nalunk aludjon a baratom. amikor kerdezem hogy miert, az a valasz csak hogy NEM. es hogy majd ha elvegzem az egyetemet, utana. hat kezdjuk ott hogy akkora mar reg nem akarok itthon lakni.

már elmultam 18,nem jarok bulizni, nem cigizek, kituno vagyok egy jo gimiben.

es tenyleg nem engedik h itt maradjon ejszakara, ezert kitalaltuk hogy én alszok naluk az engedelyuk nelkul. mit gondoltok, jo otlet ilyen szulokkel szemben?

2014. jún. 23. 06:26
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
46%
Nem vagyok vallásos,meg az sem érdekel mások mit gondolnak.De én sem engedném meg itt aludjon egy kan.Aludni otthon is tud.Majd én rugdosok egy 46-os cipőt a folyóson mi?lesz még pasija kitudja hány.De itt egy sem fog horkolni.
2014. jún. 23. 07:58
 12/27 anonim ***** válasza:
Természetesen nincs benne semmi különös ha a együtt alszotok a barátoddal. A kapcsolatotok sem biztos hogy kibírná az egyetem végéig a szüleid elgondolását. Sok ilyen túlféltő szülő van mint a tieid. Ők jót akarnak neked és féltenek. Te nekik mindíg a kicsi lányuk maradsz és nem tudják elfogadni a gondolatot hogy Nő vagy és olyan dolgokat teszel mint egy Nő. Te ismered őket , neked kell megtalálnod a megoldást hogyan tudsz rájuk hatni. A lényeg az lenne, hogy az ő szemszögükből az ő előnyeiket kellene kiemelni ha ti együtt tudtok aludni. Elmondhatod azt is hogy mások is vannak akik szerelmeskednek a barátjukkal de a szülei nem engedik meg nekik. Te szeretnéd őket és önmagadat megtisztelni azzal hogy nem kölcsönkért kocsikban, árokparton és lépcsőházakban élsz nemi életet a pároddal. Ha ordítozol és sértődözöl azzal csak az ő érveiknek segítesz, ezért ezt nem ajánlom. Egyébként mielőtt hozzáfognál a téma szóba hozatalához szívből ajánlom hogy keress rá a neten az Erőszak Mentes Kommunikációra. Nagyon jó módszer a te eseted kezelésére. Azt hiszem a videómegosztón is fönn van a SZI akadémia előadása az erőszak mentes kommunikációról. Hátha tudod a szüleidnél alkalmazni. Sok sikert nektek!
2014. jún. 23. 08:01
 13/27 anonim ***** válasza:
Ha már ez a helyzet van , a lányos szülőknek is sokkal megnyugtatóbb ha náluk alszik a fiú mintha a lányuk aludna idegeneknél. Megnyugtatóbb hogy valamennyire ellenőrzött körülmények közt találkoznak, és az ő szabályaikat kell betartani a fiúnak , nem pedig a lányuk ment ágymelegítőnek máshova és mások szabályait kell betartani. A fiúk is sokkal tisztelettudóbbak a lánnyal a lányos házban és azon kívül is ha a lány szüleinél töltik az éjszakát és ott étkeznek. Sokkal jobban tudja a fiú hogy ennél a családnál mik a fontos dolgok és milyen viselkedést várnak el tőle a lányukkal szemben. A tapasztalat az hogy így a szülői házon kívül is betartják a fiúk az kért időpontokat és viselkedéstt a lánnyal, mintha csak a lány ugrana át hozzájuk. Szóval a szülőknek is ez az elfogadhatóbb megoldás. A hátránya: Kerülgetni kell egy idegent a saját házukban, a saját fürdőszobájukban, klotyón...olyan ételt kell főzni ami amit a fiú is biztos szeret....Ez kényelmetlen. Meg kell érteni a szülőket is. Lehet hogy a saját házukban, munka után nyugit szeretnének. Ha ez utóbbi van nálatok porondon próbálj meg kompromisszumot találni hogy nekik se legyen kényelmetlen a te boldogságod!
2014. jún. 23. 08:13
 14/27 anonim ***** válasza:
4%

"kitünő vagyok egy jó gimiben" elmúltál 18? ez nekem nem fér össze, ha 18 elmúltál akkor már nem kéne h gimis légy...

vagy csak nekem tűnt fel?

2014. jún. 23. 10:20
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Vannak nyelvi előkészítős, ötosztályos tagozatok, ott nem ritka a 20 éves gimnazista sem bukás nélkül.

2014. jún. 23. 10:23
 16/27 anonim ***** válasza:
20%
Hazudj, kamuzz, játszd ki őket. Én is ezt csináltam. Sok szülővel nem lehet másképp.
2014. jún. 23. 10:55
 17/27 A kérdező kommentje:

7evesen mentem oviba

nem vagyok nyelvi elokeszitos

kb az osztaly fele 19evesen erettsegizik

2014. jún. 23. 11:26
 18/27 anonim ***** válasza:
77%

Én nem értem a szüleidet. Ők is voltak fiatalok, biztos ők is aludtak már barátjuknál/barátnőjüknél/csajuknál/pasijuknál.

Én 17 évesen hoztam haza az első barátomat. Bár elsőre nem aludni. Anyuék tudomásul vették, hogy a kicsi lányuk felnőtt. Jártunk már 2-3 hónapja, mikor bemutattam, aztán megengedték, hogy itt aludjon (volt szex is).

Amikor itt volt, akkor reggelit vacsorát én csináltam neki, én mosogattam, takarítottam utána, tehát plusz munkát nem nagyon adtam a szüleimnek. Na meg heti 1-1 éjszaka nem ment annyira az agyukra, mintha kb ott élt volna. Volt saját szobám, elvoltunk mi ott.

Szerintem emlékeztetni kell őket rá, hogy ők is voltak fiatalok.

2014. jún. 23. 12:50
 19/27 anonim ***** válasza:

Egyetértek a 8. válaszadóval.

16 éves korom óta vagyok együtt a párommal, kb. 20 éves koromig egyáltalán nem aludtam náluk. Mostanában is ritkán, évente 2x-3x. Egyszerűen az én erkölcsi nézeteimet zavarta volna (tanuló létemre másnál aludni, mit gondolnak a szülők stb.)

Szerintem ez a része zavarja a szüleidet is. Felnőttként nekem is megvan a véleményem azokról a lányokról, akiknek bár még érettségijük sincs, de tesznek a szüleik véleményére, egyik alkalommal itt, a másik alkalommal ott alszanak fiúnál.

Ha majd a fiamhoz érkeznek (bár reemélem többre tarja majd a barátnőjét és a kapcsolatát ennyi idősen...) 17-18 éves lányok biztosan meglesz a véleményem róluk és a családjuk erkölcsi nézeteiről...

24-N

2014. jún. 23. 14:21
 20/27 anonim ***** válasza:
Nem tartom jó ötletnek a bejelentés nélküli ott alvást. Elvégre a szüleid, ők tartanak el, ergó joguk van tudni,merre vagy éjszaka. Az már megint más kérdés,hogy engedik-e a náluk alvást. Abba már nem igazán kellene beleszólniuk, hogy a barátodnál alszol, hiszen nagykorú vagy, de azt eldönthetik, szeretnének-e kerülgetni egy idegent a saját lakásukban.
2014. jún. 23. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.