Mit gondoltok a Cytogen Whey Gainer tömegnövelőről? (ja, és ízben mit ajánlotok) Volumassot szerettem volna, de sajna az anyagiak nem engedik, mert szeretnék mellé még venni fehérjét is, és vitamint.
GreenTea
Jó tömegnövelő, kicsit egyszerűbb mint a Volumass, de megfelel! Ízben csak a csokit próbáltam, szerintem nagyon jó. Hogyan akarod használni a fehérjét (és milyet?) és a tömegnövelőt?
Hát Cytogen Whey Pro-ra gondoltam illetve Scitec Pro Long.
A whey pro reggel, a Gainer edzés után, a Pro Long este (mert abban csak lassú felszívódású fehérje van...bár lehet reggel is az fog menni, mert suliba vagyok...)
Ha a Pro Long-ra nem lesz keret, akkor este is Whey Pro!
Mit gondolsz?
Igen, erről hallottam én is, hogy este túrót kell enni.
Azon gondolkodtam, hogy mivel a túró amúgy is lassan szívódik fel, megennék x grammot, és rá innák egy adag whey pro-t úgy is jó lenne nem? mert akkor az úgy mond a túróval együtt kerülne a szervezetbe, ezáltal az is lassabban szívódna fel. Jól gondolom? (és így elhagyható lenne a Pro Long)
GreenTea
Ha túróval együtt iszod a whey pro-t az valamennyivel lassítja a felszívódását, de attól még elég hamar felszívódik. A Pro Longot biztos hogy hagynám a fenébe, szerintem nagyon drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!