Anyukák, őszintén, ti ebbe belemennétek? Miért nem lehet a szemébe mondani a véleményünket?
Egy barátnőm válik a férjétől. Van egy 4 éves gyerekük. Úgy egyeztek meg, hogy minden 2. hétvége az apáé és heti 2-3x ő megy a gyerekért oviba és ilyenkor néha nála is alszik.
Én megmondom őszintén, ebbe nem mennék bele hasonló helyzetben. A férjem nagyon jó apa, de egy 4 éves gyereknek még inkább az anyjára van szüksége; és az anyának is a gyerekre. Főleg egy olyan trauma esetén, mint egy válás.
Ezt meg is mondtam neki.
Mindenki más viszont a háta mögött egyetért velem, de a szemébe bólogatnak és helyeselnek. Miért kell ezt tenni? Miért kell megerősíteni egy rossz döntést?
Őszintén? Persze, hogy belemennék.
Nálunk a gyerek pont annyira ragaszkodott az apjához is, mint hozzám. 4 évesen is, kisebb korában is, nagyobb korában is. És szerintem ez így a normális.
Nem választanám el a gyereket az apjától csak azért, mert köztünk megromlott a viszony. Arról a gyerek nem tehet.
És magasról lesz@rnám más ember véleményét. A mi életünkről mi döntünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!