Az érettségi elnöknek meglehet mondani a véleményünket róla, mikor már átadta a bizonyítványt?
Nincs olyan, de mivel már leérettségiztél, minden bizonnyal betöltötted a 18-at. Viselkedj felnőttként, és ne szólj be tiszteletlenül az idősebbeknek, akkor sem, ha ő bunkón viselkedett. Hagyd annyiban.
"Keep calm and give a shit."
Az olyan emberek miatt, mint a harmadik válaszoló süllyed mélyebbre a társadalmi norma. Minek a balhé?
A mai fiatalok viselkedése olyan vulgáris, hozzáteszem feleslegesen.
Nem az, én tényleg mindig normális és tisztelettudó vagyok, nem szoktam így viselkedni.
De ma nagyon nagyon izgultam és rossz választ írtam be az egyikhez angolból, de utána én is észrevettem és egyből javítottam is. De megkérdeztem tőle, hogy el lehet e fogadni a javítást úgy, hogy a szürke négyzet mellé írtam(amibe a Tanárnő ír) és erre mondta, hogy igen. De aztán visszajött és megnézte, hogy mi írtam a négyzetbe elsőnek rosszul és ennyit mondott:
" Maga aztán egy igazi nagy lúzer, gratulálok, hogy idáig is eljutott, ne aggódjon ennél tovább nem fog"
Nagyon szemétkedett mindenkivel, de nem bírom megállni, hogy ne mondjam majd meg neki.
Kb 40 éves, elvált volt, ez biztos, mert úgy mutatkozott be: XX vagyok, nem kedvelésből jöttem ide, nem ismerem magukat és nem is akarom, magamról annyit, hogy elvált vagyok, szóval nem sajnálgatok senkit se ha nem tudja, de megkérek mindenkit hogy ne hozzon kellemetlen helyzetbe és ne próbáljon puskázni"
Ennyi volt, aztán mikor a listening volt, többen kérték, hogy vegye lejjebb a hangerőt, mert recseg: " Talán reggel mosni kellett volna fület"
Most szerintetek ez normális? Így megalázni engem, ráadásul idegenek között??
Amit tett az tényleg nem szép.
De hidd el, nem érsz vele sokat, ha neki állsz vitatkozni. Csak buta emberek vulgárisak. Te intelligensnek tűnsz. Használd ki. Szólj oda valami frappánsat, de ne olyat amibe bárki is bele tudna kötni. Hidd el, szépen is el lehet küldeni az embert melegebb éghajlatra, és az még rosszabbul is esik a másiknak.
Az elnök valószínűleg nem is ismeri azt az embert (felügyelő tanárt), aki ott volt nálatok az írásbelin
Szóval neki aztán hiába mondod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!