Az érettségi elnöknek meglehet mondani a véleményünket róla, mikor már átadta a bizonyítványt?
Szia!
Nekem az a véleményem, miután elolvastam a válaszokat, és a te hozzászólásodat is, hogy nem érdemes neki beszólni.
Mert: te attól nem leszel semmivel sem kisebb, ha figyelmen kívül hagyod a bunkó megjegyzéseit.
De ha mégis beszólsz neki, előfordulhat, hogy olyat válaszol neked, amit nehezebben tudsz megemészteni, mint a mostanit.
Ha már így mutatkozott be, akkor egy kis szemétségért nem megy a szomszédba.
Még jobban megbánthat téged.
Mondta az elején, hogy nem ismer benneteket és nem is akar, és nem fog senkit sajnálni.
Nahát ez szép bemutatkozás.
Nem benneteket kellene neki sajnálnia, hanem saját magát. Ez az ember sérült lelkileg, és bár tanult ember, elköveti azt a hibát, hogy a nála "gyengébbeken" vezeti ezt le.
Koncentrálj a vizsgáidra, és ne törődj vele.
Mintha ott sem lenne.
Nem akkor vagy bátor, és tökös, mint ahogy írták, ha jól bemondogatsz neki, hanem akkor, ha ezen az egészen felül tudsz emelkedni, és bebizonyítod magadnak, hogy valóban megértél arra, hogy megszerezd az érettségi bizonyítványodat.
Hidd el, az életben nagyon sokszor kerülsz ehhez hasonló helyzetbe. Jó persze, néha lesz olyan, hogy muszáj kiállnod magadért, de ez most nem erről szól.
Tudod van néhány közmondás, amit érdemes megszívlelni, mert tapasztalatokon alapul.
Okos enged, szamár szenved.
Az se bolond, aki hallgat.
És még egy, a kedvencem: Ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel.
Üdv: Ági
Igen, köszönöm szépen.
Átgondoltam, hagyom az egészet, már nem érdekel, nem fogok lesüllyedni az Ő szintjére, beszéltem a másik osztállyal is, náluk is volt, és ugyanilyen volt. Szóval nem csak engem szúrt, Ő alapból ilyen, nem foglalkozom vele, nem ér ennyit.
Köszönöm a segítséget!
Örülök neki. :) Te több vagy ennél.
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!