Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnám rávenni anyukáma...

Hogyan tudnám rávenni anyukámat, hogy vehessek egy parókát?

Figyelt kérdés
cosplay-ezésre kellene, nagy anime fan vagyok. De a szüleim nagyon szigorúak, és ha megmondanám nekik, hogy parókát akarok venni, tuti nem helyeselnék, azt sem engedték, hogy egy pólót megrendeljek a neten... Egyébként a saját pénzemből venném, 3000ft. Tehát nem az az árkategória amitől el kéne tiltani a gyereket.

2014. júl. 10. 07:16
 1/5 anonim ***** válasza:
14%
hát hülyeségre sok a 3000 Ft szerintem is.
2014. júl. 10. 07:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A szülőknek (meg neked, válaszoló) hülyeség, akinek ez a hobbija, annak nem az. Nem alkoholra költi azt a pénzt, és ártani sem fog senkinek azzal a parókával.

Kérdező, nem ismerem a szüleidet, de úgy látszik, elég spórolósak, talán a saját "hülyeségeikre" se költenek szívesen, ennek lehet anyagi oka is, nem tudom.

Végül is saját pénz, azt csinálsz vele, amit akarsz. Annyit mondanék a helyedben, amit feljebb írtam: ártani nem fogsz egy parókával senkinek, magadnak sem.

2014. júl. 10. 07:52
 3/5 anonim ***** válasza:
92%
Elmész, megveszed és kész.
2014. júl. 10. 08:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha van saját pénzed, és ez nem olyan nagy kiadás, akkor szerintem nincs vele gond.

Ráadásul nem valami veszélyes dolgot vennél (cigi, alkohol, stb.) hanem a hobbidhoz valamit.

Én nem tartom ezt olyan nagy dolognak. Mond meg anyukádnak nyugodtan. Egyébként hogyan vennéd? Bolt? Net?

Gondolom, nem kell elszámolnod a saját pénzeddel és a boltba is elmehetsz egyedül.

2014. júl. 10. 08:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Vedd meg! Ha neten kell megrendelni akkor add meg a barátnőd címét és kérd hadd "tároljad" ott. Ha esetleg készül rólad kép parókában nem kell megmutatni otthon! Ennyi. :)

Sors fintora, hogy én is így vettem parókát sokáig nem tudtak róla, hogy van, csak egy farsang alkalmával mikor tanárnőnek öltöztem. Akkor már nem foglalkoztak vele, pláne, mert elmúltam 18 és volt hébe-hóba alkalmi munkám. :)

25/N

2014. júl. 10. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!