Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Baj, ha anyukámat arra kénysze...

Baj, ha anyukámat arra kényszerítem, hogy ne busszal hanem vonattal menjünk?

Figyelt kérdés
Anyukám mindig busszal akar menni Budapestre, de én meg vonattal.A buszt nem bírom hányingerem lesz tôle, szûk hely, szellôzés nincs stb.De ha azt mondom anyukámnak, hogy én nem megyek(ha én nem megyek akkor 12000ft de ha én is megyek akkor 2000ft) Az nagy baj ha ezt mojdom?
2014. júl. 9. 17:50
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Nem tudod simán megkérni hogy vonattal menjetek?
2014. júl. 9. 17:59
 2/8 A kérdező kommentje:
nem, bárhogy is kérem nem akar vonattal menni, de ha mondom hogy én nem megyek akkor szerintem inkább vonattal megy mint a 12000ft-os busszal(csak az a kérdés, hogy ez baj-e)
2014. júl. 9. 18:01
 3/8 anonim ***** válasza:
93%

Honnan jöttök, hogy 12ezer a busz?

Kérdezd meg anyukádat, mi is a baja a vonattal.

2014. júl. 9. 18:16
 4/8 anonim ***** válasza:
93%
Hol a csudában laktok? Milyen busz ez?
2014. júl. 9. 18:16
 5/8 anonim ***** válasza:
95%

Baj. Azért, mert őszinteség és problémamegoldás helyett alattomos vagy, de egyben kényszeríteni akarsz valakit arra, hogy azt tegye, amit te akarsz.

Mondd meg egyenesen, hogy rosszul vagy a buszon, és vonattal szeretnél menni. Mindig az egyenes út a jó, nem a görbe.

2014. júl. 9. 18:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha te rosszul vagy a buszon, akkor nem értem, hogy anyukád ezt miért nem hajlandó figyelembe venni.
2014. júl. 9. 18:48
 7/8 A kérdező kommentje:
Nyírbogdány. A ha négyen megyünk 90% kedvezmény=1860ft összesen, de ha én megyek akkor 10225ft. Anyukámat nem nagyon érdekli, hogy rosszul vagyok, de szemmel látható bizonyíték nincs rá.
2014. júl. 9. 19:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Mondtam már neki ezerszer, hogy az nem jó, menjünk vonattal de ő marad a busznál, mert azt szereti meg közelebb visz a házunkhoz
2014. júl. 9. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!