Szégyenlősség otthon? Szülő gyermek előtt vagy akár forditva?
anyukám lazán meztelenkedik, nővérem felül meztelenkedik, apukám soha, és én sem. fehérneműben ritkán látnak, felöltözve gyakoribb.
egyszer barátnőmnél aludtam, be akartam menni a fürdőszobába kezet mosni, és kérdeztem barátnőm anyukáját, aki éppen ott állt a fürdőszoba előtt, hogy van-e bent valaki. mondta, hogy igen, a barátnőm, de bemehetek nyugodtan. bementem, azt hittem hogy fogat mos, vagy valami, de nem, alulról meztelenül mosakodott... náluk megszokott, hogy a fürdőszobába bemehetnek, látják egymást meztelenül, stb. egyébként ez a barátnőm meg egy másik is simán átöltözik előttem felül (melltartó levétele).
én beengedem fürdés közben a családot, de csak azért, mert van függönyünk :P de néha így is "félek" hogy meglátnak.
csak a pasim előtt meztelenkedek, ha van.
18/L
A szüleimet én sem láttam soha meztelenül, nálunk tök tabu volt minden ilyesmi. Aztán ahogy felnőttünk, úgy tűntek el a gátlások, azaz, nővérem és én is simán levetkőzünk egymás előtt, bemegyünk a fürdőbe, stb. Ugyanígy nagynénémmel is, kölcsönösen nem zavartatjuk magunkat. Anyukám előtt sincs szégyenérzetem. Amióta gyerekeim vannak, Apukám előtt ohne zsinór megszoptatom őket, meg bugyi/melltartó kombóban mutatkozom előtte, ő is kijön a fürdőből alsógatyában, vagy a derekára tekert törülközőben, ha nálunk van.
Férjemmel nyilván nem kérdés, és a gyerekeink is látnak minket pucéran, együtt szoktunk zuhanyozni, fürödni is velük (2, 4 évesek múltak, egy fiú, egy lány). Tisztában vannak a férfi és női test különbségével, jellemzőivel. Azt nem tudom, hogy lesz, ha nagyobbak lesznek, majd úgyis adja magát a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!