Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak a szüleimmel?...

Mit csináljak a szüleimmel? (Lent! )

Figyelt kérdés

Most fogom betölteni a 16-ot júli végen de ez nem fontos most annyira... Ma apa hazaállított egy Porche terepjáróval és elkezdi ,hogy " neked vettem szülinapodra szeretsz igaz?" kőpni nyelni nem tudtam... Nem tudják felfogni attól még ,hogy mindent megvesznek nem lesznek jó szülők.

Mit csináljak én nem kocsit akarok 16évesen hanem az apukámat és az anyukámat nem pedig azt ,hogy éjjel nappal dolgozzanak és tömjenek ajándékkal + pénzzel!

Próbáltam velük már beszélni de mindig azzal jönnek ,hogy a pénz a világon a legfontosabb...

Nekem ők kellenek nem a pénz!!

Mit tegyek ??

2014. júl. 9. 00:15
1 2
 11/17 anonim válasza:
am bocs ha én tudom rosszul de nem 17 éves kortól lehet vezetni? a pénz nem boldogit de a hiánya szomorúvá tesz mi?:D am tényleg sok kamu kérdés van itt szóval nem alaptalan a beszólások. hát sajnos az emberek nagyrésze h.ülye úgymond emberileg ezért nem müködnek a kapcsolat és a szülő gyerek kapcsolatok se
2014. júl. 9. 03:56
 12/17 anonim ***** válasza:

Minek autó, ha nem vezethered? És a Posrche erős túlzás mindenképp.

Mindettől Függetlenül vannak olyan munkamanias emberek, akik bar mar mindent megszerezték, nem tudnak leállni, csak a pénzt hajtják folyamatosan. Ha vannak gyerekek, akkor is. Leginkább olyanoknal fordul elő, akik gyerekként anyagi javakban hiányt szenvedtek. Nem lehet őket megváltoztatni, szentül hiszik, hogy az anyagiak a legfontosabbak. Ha a szüleid tényleg ilyenek, még ha kicsit tuloztal is a kérdésben, akkor semmit sem tehetsz. Fogadd el őket, szeresd őket így, és hidd el, hogy ők a saját szemszögükből a lehető legjobban fejezik ki a szeretetüket az ajándékokkal. Ha pedig néha el tudod kapni őket egy-egy beszélgetésre, közös programra, akar csak egy sutizesre, fagyizasra, akkor ne arra gondolj, hogy ennek mindig így kellene lennie, hanem örülj az együtt töltött perceknek. Ilyenkor esetleg próbáld megkérni őket, hogy kapcsolják ki a telefonjukat is, amit kérlek, hogy kibirnak, de akkor se sértődj meg rájuk.

2014. júl. 9. 06:38
 13/17 anonim válasza:
És mekkora? 1/24 vagy 1/18?
2014. júl. 9. 06:43
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha a tied a terepjáró, ajándékozd el, és mondd nekik, hogy vegyenek neked inkább normális pótszülőket helyette.
2014. júl. 9. 07:25
 15/17 anonim ***** válasza:
81%

"Mit tegyek ??"

Peldaul ne irj ki kamu kerdeseket.

2014. júl. 9. 08:44
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöma zoknak akik normálist választ írtak! A kocsit tényleg nem vezethetem még de az az igazság nem is akarom! Mindenki ilyen korba odalenne ezekértva dolgokért Köztük én is ha elmondhatnám magamról ,hogy van családom...van ,de mégsincs... Köszi a válaszokat Megpróbálok nékik kis apróságokkal kedveskedni! :)
2014. júl. 9. 10:51
 17/17 anonim ***** válasza:
76%

Kamu a kérdés. Ha meg nem akkor megdobhatsz vele, szeretni foglak érte :D

00:15 - Hát igen, ez nem az az időzóna amikor a legkönnyebb jól megfogalmazni egy kamukérdést.

2014. júl. 10. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!