Mit csináljak a szüleimmel? (Lent! )
Most fogom betölteni a 16-ot júli végen de ez nem fontos most annyira... Ma apa hazaállított egy Porche terepjáróval és elkezdi ,hogy " neked vettem szülinapodra szeretsz igaz?" kőpni nyelni nem tudtam... Nem tudják felfogni attól még ,hogy mindent megvesznek nem lesznek jó szülők.
Mit csináljak én nem kocsit akarok 16évesen hanem az apukámat és az anyukámat nem pedig azt ,hogy éjjel nappal dolgozzanak és tömjenek ajándékkal + pénzzel!
Próbáltam velük már beszélni de mindig azzal jönnek ,hogy a pénz a világon a legfontosabb...
Nekem ők kellenek nem a pénz!!
Mit tegyek ??
Ez a baj a nyári szünettel. Ilyenkor egyre több az unatkozó gyerek, akik egyre silányabb kamu kérdéseket írnak ki..
Na menj aludni.
Szia!
Egy dolgot tarts szem előtt. A pénz soha nem fog boldoggá tenni.
Készíthetsz nekik egy képeslapot, vagy valami szép ajándékot, amibe írsz egy kedves üzenetet. Abból talán átérzik hogy >szereted< őket. És hogy neked igazi szülőkre van szükséged, nem pénzre. Mert a pénzt megeszi a moly és elviszik a tolvajok. De a szeretet örökké megmarad. Aludj jól! És kitartás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!