Szerintetek egy bizonyos kor után már nagyon visszatetsző gyereket vállalni? (a tökéletes anyagi helyzetre várunk)
A helyzet a következő: 26 éves vagyok. Még legalább 8-10 évig nem lehet babám, ha meg szeretném várni a jobb fizetést.
Tudományos pályán mozgok, itt a fokozatszerzés(ek)nek kb. 3 évente van itt az ideje. Ahhoz folyamatos konferencia jelenlétre, kutatásokra és publikálásra és munkaviszonyra van szükség, hogy valaki fentebb lépjen. Nem törvényileg van erre szükség, hanem a szakmában, informálisan.
Lényeg a lényeg, hogy kb. 36 éves koromban szeretnék szülni (talán többet is egymás után), mert addigra nem 200-at vinnék haza, hanem mondjuk a dupláját és a szakmámból is ki tudnék esni mondjuk egy évre, hogy kicsit a gyerekkel legyek. (A párom sem keres milliókat még, mert ő is fiatal.)
Mindenképp szeretnénk babát, szerencsére nincs nyomás sehonnan ránk nézve, hiszen követik a pályámat és büszkék.:)
Szeretnék egy jobb albérletet is addigra (lakást semmiképp nem tudunk soha venni), ami nem csak két szobás, és az havi 120 alatt biztosan nincsen. Nem akarok egyik napról a másikra élni a kis családommal...
Szerintetek ez még rendben lesz akkor, ha annyi idős leszek? Vagy inkább mondjak le róla, hogy gyerekem legyen?
Szerintetek ciki annyi idősen szülni? ne mondjátok, hogy majd elér az ösztön, mert már van, de nem azért tanultam évekig, és dolgoztam, hogy eldobjak mindent.:(
26 éves lány
"mások viszont pl. beszélnek persze róla, de azért egy gyűrűvel megkéri a nő kezét a férfi, úgy, h nem tud róla mikor (nekem ez romantikus, felemelő érzés, de nyilván kinek mi a véleménye)."
Szerintem álomvilágból magasabbat lehet esni, mintha az ember reálisan áll az élet dolgaihoz.
"Gondolom nem hordtok gyűrűt, ezért nem lesz karika sem?"
De lesz, csak nem vettük őket. Ennek ellenére nem hordunk ékszert soha.
"A sovány érdekes szó, nekem ennek negatív kicsengése van, egyenlő azzal, hogy túl vékony, nem tudom így értetted-e. Én pl. vékonynak mondom magam, de azért sovány nem vagyok. (170/53)"
Ezen nincs időm ennyit gondolkodni, nem tudom, hogy értettem.:) 160cm, 49kg vagyok.
Te viszont nagyon fiatalnak tűnsz a stílusod alapján meg ahogy álmodozol, szóval lehet, hogy te még másként éled meg az emberi kapcsolatokat meg az egész esküvő-kérdést.
Elvesztettem a fonalat, nem értem már, miről beszélsz.:) De nyugodj meg, eddig is arrogáns válaszokat adtál, nem csak most. (azt írod, eddig (!) nem akartál bántani).
"Az hogy bizonyos nőket nem elégít ki minden téren a párjuk, egyszóval nem minden téren tökéletes nekik, arról én nem tehetek"
Ezt nem tudom értelmezni, gondolom, olyasmire akarsz utalni, hogy minden nő Someday my Prince Will Come-ra vágyik, de van, aki csak azt kapja, hogy elveszik simán. Én pedig arról beszélek, hogy nálunk én is a földön járok, nem vagyok olyan romantikus meg álmodozós típus, soha nem is voltam.
Ettől függetlenül, semmi közöm hozzá, hogy a vőlegényed tervezi-e a gyűrűt vagy sem, mert ha te ezt értékeled, akkor rendben is van:) Van, aki az ilyesmit negédesnek tartja, más meg nem. Nem vagyunk egyformák:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!