A szüleim nem akaenak elengedni az aquaparkba.14/L (többi lent)?
Tehát holnap mennék pár b.nőmmel az aquaparkba és azt mondják,h kicsi vagyok én még ahhoz,h "egyedül",felnőtt nélkül menjek...Szerintetek jogos,h nem akarnak elengedni,vagy hogyan beszéljem rá,h elengedjenek?(az aquapark a városban van nem messze. A b.nőimen simán elengedték!
14/L
Ha ott van a saját városunkban, ismered a helyet, én ismerem a barátnőket, akikkel mennél, akkor elengednélek. Persze csak akkor, ha biztonságosan tudsz úszni.
Van valami, amiért konkrétan féltenek??
Ez komoly? Akik itt nem engednék el a 14 (te jó ég) éves gyereküket egy nyomorult strandolós napra a barátnőivel, azok mit éreznek? Hogy majd ettől lesznek nagy, szigorú, felelősségteljes szülők? Biztos jót tesz a szülő-gyerek kapcsolatnak, ha bezárva tartják a gyereket vagy mindig a nyakában lihegnek. Aztán meg csodálkoznak, ha nem őszinte velük, meg ha 18 évesen úgy pucol el otthonról koliba vagy akárhova, hogy csak úgy porzik.
Én 14 voltam amikor egy 100km.re lévő városba mentem gimibe, aztán valahogy sikerült túl élni...
Amíg még otthon voltam, és nem mentem sehova, hanem otthon ültem még rám néztek furán, hogy beteg vagyok-e.
Kérdező nagyon sajnállak, hála az égnek az én szüleim sose voltak ilyen karót nyeltek. Viszont van egy barátnőm, aki most megy egyetemre(!!!) és a szülei tiszta pánikban vannak, hogy biztosan valami szörnyűség fog vele történni, meg hogy föltétlen minden nap beszélniük kell telefonon meg skypon, szerencsétlen már számolja a napokat amíg végre kiszabadulhat otthonról. (Szereti a szüleit, csak nem viseli jól az állandó túlaggódást.)
Sajnos az ilyen szülőkkel nem nagyon lehet mit csinálni. Próbálj meg rájuk észérvekkel hatni, mond hogy óránkét írsz egy smst hogy élsz még, nem raboltak ki és nem vittek el a muclik és a vuclik.
Látom itt vannak az ősanyák és mindenkit aki szerint a gyerek nem háziállat azt jól lepontozták... Értem...
Végül is igazatok van, ne is hagyjunk önálló döntéseket a büdös kölöknek, nem tudja az mi a jó neki! De nem kell aggódni, anyuci majd jó rövidre fogja a pórázt és el lehet üldögélni a szoknyája mellett, ott semmi rossz nem fogja elérni a kis tündérkét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!