Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim nem akaenak elengedn...

Just Jadee kérdése:

A szüleim nem akaenak elengedni az aquaparkba.14/L (többi lent)?

Figyelt kérdés

Tehát holnap mennék pár b.nőmmel az aquaparkba és azt mondják,h kicsi vagyok én még ahhoz,h "egyedül",felnőtt nélkül menjek...Szerintetek jogos,h nem akarnak elengedni,vagy hogyan beszéljem rá,h elengedjenek?(az aquapark a városban van nem messze. A b.nőimen simán elengedték!

14/L

2014. júl. 6. 12:49
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
59%
Hát ezt nem értem őszintén szólva. Ez egy forgalmas hely, nem egy sötét sikátor. Ha biztonságos a közlekedés, miért ne? Ennyi erővel uszodába is csak rendőri felvezetéssel mehet az ember lánya? Tényleg nem értem, pedig rég nem vagyok már gyerek.
2014. júl. 6. 12:53
 2/21 anonim ***** válasza:
65%
Én megértem.Ha ugyan arra a helyre gondolunk akkor meg pláne.
2014. júl. 6. 12:59
 3/21 anonim ***** válasza:
31%
Én 11 évesen voltam osztálykiránduláson aquaworldben..de engem elengedne uszodába is ami itt közel van, tóba is de csak fizetos reszre es ahol van bolya hogy mikortol van melyviz:)
2014. júl. 6. 13:04
 4/21 anonim ***** válasza:
92%

Esetleg el lehet neki mondani,hogy benned bízhatnak,bajod nem lesz(sok pénzt ne vigyél,amit ellophatnak,vagy elveszthetsz),és a többi barátnődet is elengedték!:)

De azt hozzáteszem,hogy ne legyél követelőző,mert akkor tényleg jogos,hogy nem engednek(tiszteletlenség miatt),például.

Még mondhatod azt is,hogy vigyázni fogsz magadra nagyon,és hogy nem lesztek sokáig(mondjuk nem lesztek zárásig),és akkor tényleg ne legyetek addig!:)

2014. júl. 6. 13:21
 5/21 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem nem jogos, én simán elengednélek - engem is engedtek ennyi idősen, még Balatonra is egy hétre két barátnőmmel, felnőtt nélkül. Semmi bajunk nem lett, nagyon jól éreztük magunkat.

De sajnos rajtad ez nem segít, ha a te szüleid ilyenek, ezzel mi nem tudunk mit csinálni. :(

2014. júl. 6. 13:24
 6/21 anonim ***** válasza:
42%
ne kötvetelőzz, hanem szépen beszéldd meg velük
2014. júl. 6. 13:26
 7/21 anonim ***** válasza:
93%
Tudsz úszni?
2014. júl. 6. 13:28
 8/21 anonim ***** válasza:
95%
szerintem inkább az a bajuk, hogy nem lesz ott egy felnőtt sem veletek és hát tini lányok egy rakáson, egy perc alatt megvan a baj, bármilyen értelemben.. Viselkedj úgy hogy azt lássák, elengedhetnek. Mert akkor ott sem történhet baj. Ha meg rajtad kívül álló dolog történik az akkor is megvan ha nincsenek felnőttek!
2014. júl. 6. 13:36
 9/21 dromedarbalu válasza:
85%

Szerintem meg hagyd. 14 éves vagy nem 17!

Engem sem engedtek el ilyen helyekre 14 éves koromban pedig 7 éves koromtól úszom és vizilabdázon versenyszerűen.

Most még az van amit ők mondonak fogadd el. És megspórolod az idegeskedést.

2014. júl. 6. 13:49
 10/21 dromedarbalu válasza:
98%

Ja lehagytam:

"Őket simán elengedték"

És akkor mivan?

A szüleid csak féltenek téged. Örülj neki. Biztos van olyan ismerős lány neked akit lenéztek mert egy kur@a. Na őket is elengedték mindenhova azért olyanok!

2014. júl. 6. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!