Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit tennétek, ha kiderülne...

Ti mit tennétek, ha kiderülne a gyereketek belepisilt a borotokba?

Figyelt kérdés
szóval apám alkoholista már egy jó ideje és csak egyre romlik. van hogy egy nap alatt képes úgy meginni egy liter házipálinkát, hogy nem is látszik rajta, csak hűlyeségeket beszél összevissza és agresszív. egyre többet iszik. van fent egy hűtőszekrény, na az minden túlzás nélkül mondom, hogy teljesen üres!!! na jó, van benne 3 citrom, vaj, pillanatragasztó, meg tojás. napok óta tojáson élek, mert nem ad kajára pénzt, mert szerinte másra költöm és nem érdemlem meg. a lenti hűtőszekrénybe tegnap benéztem annak reményében, hogy találok valami mirelit kaját, vagy valamit, de ehelyett azt láttam, hogy a hűtő tele van kannás borral, meg pálinkával. arra gondoltam, hogy kicsit feltöltöm a 10 literes fehér kannát egy kis pisivel, de félek, hogy lebukok... ti mit tennétek, ha kiderülne, hogy a gyereketek belevizelt a borba?
2014. júl. 2. 20:30
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Ha ennyit vedel, akkor előbb utóbb úgyis feldobja a pracskert.. Apránként öntögesd ki a piát, akkor talán nem veszi észre. Egyébként a családsegítővel, és a gyámüggyel, de még a rendőrséggel se megy sokra, mert a mi esetünkben a rendőrök szépen hazavittek, majd napokkal később jött egy levél, hogy elkzedték a mi intézeti elhelyezésünket, és a feljelentést.. Mindenzt levélben az alkesz szülőm kezébe landolt.. Gondolhatjátok mekkora cirkusz volt belőle.. Aztán irány a gyivi majd a zaci.
2014. júl. 3. 09:51
 22/23 Wiseman válasza:
49%

Én nem vagyok alkoholista, töményet soha nem iszom, az ásványvíz és üdítő mellett sört és bort azért szoktam inni. A családomnak és magamnak is mindig biztosítom a szükséges élelmiszert (pékárut, húsárut, tejterméket, friss zöldségeket és gyümölcsöket), vizet és ruhákat.

Többször észrevettem már, hogy a 13 éves tini lányom belepisilt a sörömbe vagy a boromba. Utána természetesen nem öntöttem ki, hanem megittam mindet. Ráadásul nem is volt rossz íze. Egyáltalán nem tudok rá haragudni.

A vizelet pedig teljesen steril.

[link]

Emellett még a naplójában leírt titkait is őszintén megosztotta velem:

Például minden egyes fürdéskor a fürdőkádba is bele szokott pisilni. Mivel a lányom nagyon sportos, így a lány osztálytársaival együtt gyakran szokott eljárni úszni és nemcsak ő, hanem az összes osztálytársa is úszás közben az úszómedencébe szoktak pisilni. Gimnasztikázni is járnak és edzés után, amikor zuhanyoznak mindannyian a zuhanyzóba szoktak pisilni. Kimondottan élvezik, hogy itt állva is tudnak pisilni.

Nyáron pedig jó idő esetén a hetedikes lány osztálytársaival együtt rendszeresen eljárnak strandolni. Van amikor egész nap reggeltől estig kint vannak a strandon több mint tízen: csúszdáznak, játszanak, úsznak pancsolnak, kint a parton sokat isznak, de közben egyszer sem mennek el WC-re, minden egyes alkalommal (naponta akár 7-szer, 8-szor is) a zárt medence vizébe pisilnek bele csoportosan. Szerintem ez teljesen természetes.

2015. márc. 13. 07:22
 23/23 Wiseman válasza:

Mi alapján vette a lányom az üvegbe belepisilés ötletét?

Elég meglepően hangzik, de a fiú osztálytársaitól, akiknek nagyon élénk a humorérzékük. Például olyanokat szoktak csinálni, hogy a tanári székre fingópárnát raknak, vagyis amikor a tanár ráül, akkor egy hangos fingásszerű hang hallatszik és ezután mindenki hangosan nevet. Használtak már olyan tréfát is, hogy sertészsírral kenték be a táblát, de a takarítónőt is meg szokták tréfálni a szemeteskuka helyett a padlóra dobált banánhéjakkal. Alkalmaztak még fonálra kötött műpókot is, amelyet úgy helyeztek el az ajtó fölé, hogy ajtónyitásra hirtelen lenyúljon, így amikor a tanár belépett az ajtón nagyon megijesztették. Húsvéthétfőn locsoláskor a kölnivízbe bele szoktak pisilni (így félig kölni, félig pisi keverékkel) szokták meglocsolni a lányokat. Nyáron pedig, amikor vizes játékokat játszanak, akkor a vízipuska tartályába szoktak pisilni és azzal szokták egymást lefröcskölni. Télen ha van hó, akkor a hógolyózás és fürdetés már alap náluk, szilveszterkor pedig még petárdázni és borozni is szoktak. A tavalyi (2014. májusi) osztálykiránduláson, amikor éppen egy erdei kiránduláson voltak mindegyik fiú megivott egy-egy doboz sört is és vicceket meséltek. A lányok csak üdítőt és ásványvizet ittak. Mivel kint a szabadban nem volt WC, így nyilvános helyen kellett pisilniük. A fiúk a bokrokba pisiltek, a lányom és egy másik lány ketten éppen pisiléshez készülődtek, amikor a fiúk 2 üres Nestea-s flakont dobtak nekik és nevetve mondták, hogy ebbe pisiljenek. A lányom és a másik lány telepisilték a Nestea-s flakonokat, a kupakjukat rácsavarták, közben dőltek a nevetéstől és a fiúknak adták a megtöltött 2 Nestea flakont. Ekkor a fiúk körbeadták egymás között és mondták, hogy "ezek a teák még melegek is". Mikor másodszorra körbeadták egymás között beleszagoltak a 2 üvegbe és megállapították, hogy "ezeknek a teáknak valódi muff-szaguk van". Mikor harmadszorra körbeadták egymás között a 2 üveget, akkor mindegyikük belekortyolt, míg végül mind a 2 Nestea flakon teljesen ki nem ürült. Ekkor hangosan röhögve mondták: "ezeknek a teáknak valódi muff-ízük van." Persze a lányom is dőlt a röhögéstől és mivel ez annyira humoros volt, úgy gondolja, hogy itthon velem is kipróbálja ezt a humort, ezért pisilt bele többször is a sörömbe és a boromba.

Egyet viszont még mindig nem értek: Mi az a muff?

2015. ápr. 12. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!