Apám nem akarja hogy önálló legyek, miért?
23 éves vagyok, befejeztem a főiskolát, munkát keresek. Hívnak állás ügyében, szerencsére sok ajánlatot kapok,de apukám valamiért nem akarja hogy elköltöttek. Olyan kérdéseket tesz fel, hogy ha elmegyek Bp-re, hol fogok lakni. (egyébként jól élünk, szóval zsebből ki tudná fizetni az egy havi lakhatásomat)
Itthon is elmentem állásinterjúra. Sajnos elkövettem azt a hibát hogy felhívtam hogy vigyen el, hát végigordította velem az utat. Gondolhatjátok milyen jól sikerült utána az interjú.
egyébként feszült a kapcsolatunk. Keveset beszélgetünk, mert a 3. mondat után már összekapunk valamin.
Folyamatosan kijavít, olyan dolgokban is pl a konyhaszekrényt ne vízszintesen hanem függőlegesen törölgessen, teljesen önállótlannak és bénának hisz.
Negatív az életképe, szerinte minden s.zar, mindenki k.öcsög, 2 percenként szid valakit, mindennel elégedetlen.
Úgy próbál velem beszélgetni hogy másokat szid, nincs senkire és semmire egy jó szava sem.
pedig nem élünk rosszul, az átlagnál jobban élünk még úgy is, hogy ő nevel egyedül engem és az öcsémet, mert anyukánk elhagyott minket lassan 10 éve.
Szerintem fél hogy egyedül marad.
Én viszont nem tudom elviselni sajnos, akármennyire is illene.
Nem tudom mitévő legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!