Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám nem akarja hogy önálló...

Apám nem akarja hogy önálló legyek, miért?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, befejeztem a főiskolát, munkát keresek. Hívnak állás ügyében, szerencsére sok ajánlatot kapok,de apukám valamiért nem akarja hogy elköltöttek. Olyan kérdéseket tesz fel, hogy ha elmegyek Bp-re, hol fogok lakni. (egyébként jól élünk, szóval zsebből ki tudná fizetni az egy havi lakhatásomat)

Itthon is elmentem állásinterjúra. Sajnos elkövettem azt a hibát hogy felhívtam hogy vigyen el, hát végigordította velem az utat. Gondolhatjátok milyen jól sikerült utána az interjú.

egyébként feszült a kapcsolatunk. Keveset beszélgetünk, mert a 3. mondat után már összekapunk valamin.

Folyamatosan kijavít, olyan dolgokban is pl a konyhaszekrényt ne vízszintesen hanem függőlegesen törölgessen, teljesen önállótlannak és bénának hisz.

Negatív az életképe, szerinte minden s.zar, mindenki k.öcsög, 2 percenként szid valakit, mindennel elégedetlen.

Úgy próbál velem beszélgetni hogy másokat szid, nincs senkire és semmire egy jó szava sem.

pedig nem élünk rosszul, az átlagnál jobban élünk még úgy is, hogy ő nevel egyedül engem és az öcsémet, mert anyukánk elhagyott minket lassan 10 éve.

Szerintem fél hogy egyedül marad.

Én viszont nem tudom elviselni sajnos, akármennyire is illene.

Nem tudom mitévő legyek.

2014. júl. 2. 15:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha rájöttél, hogy miért nincs igazad a #10-es hozzászólásodban, akkor leszel önálló. Addig inkább maradj otthon.
2014. júl. 2. 16:33
 12/17 A kérdező kommentje:
nem értem mit nem lehet azon érteni hogy nem kell a pénze? most sem és a jövőben sem. Úgy látom részleteznem kell: nyaranta 2x megy nyaralni, egy havi fizetés áráért vásárol ruhát, én utoljára még iskolás koromban kértem tőle 2.800 Ft-ot edzésre de azt is megbántam mert húzta a száját. Nem kell a segítsége!! Nem várom el a segítséget, sőt, inkább hagyjon, mert csak a szemrehányást kapnám. Egy konkrét eset: mondta hogy ad nekem egy biciklit. Én nem kértem. Ő mondta, hogy de, márpedig ő vesz nekem egy új bicilkit, ne a régivel járjak. Én még mindig azt mondtam hogy nem kell. nyár végén belemtenem hogy állja a bicikli egy részét. Eltelt 1,5 hét és már jött a szemrehányás hogy így-megy úgy milyen vagyok, mert ő vett nekem bicilit is... értitek már?
2014. júl. 2. 16:47
 13/17 anonim ***** válasza:
Én értelek és a helyedben egy percig sem maradnék ott... Ahogy tudsz szabadulj. A végén azt is elvárná hogy a fizudat leadd neki akkor meg sokkal nehezebb lesz szabadulni. Menj társbérletbe azok olcsóbbak..kezdésnek nem rossz.
2014. júl. 3. 20:00
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
#12: Erről beszélek, nyuszómuszó. Majd ha nem azt számolgatod, hogy ő miből mennyit vett, hanem a saját számláidat fizeted, akkor leszel önálló.
2014. júl. 4. 08:20
 15/17 anonim válasza:
47%
Jaj kerlek fogjatok mar be a bagolesot tudtommal segitseget kert nem okoskdast ha van tanacsod oszd meg de ha nem tudsz mast csak okoskodni akkor inkabb ne is irj -.-
2014. júl. 4. 17:37
 16/17 A kérdező kommentje:
szerintem a 14#-es elég megkeseredett ember lehet. a többieknek köszönöm a tanácsokat.
2014. júl. 9. 14:47
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem megkeseredett.. Viszont önálló. :)
2014. júl. 9. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!