Az anyám nem akarja, hogy önálló legyen a hugom! Mit tehetnék?
Szia!
Ha anyukáddal nem megy,akkor próbálj meg esetleg apukáddal vagy más családtaggal beszélni a problémáról,hátha ő rájuk jobban hallgatna édesanyád,mondd el nekik,hogy Te csak jót akarsz a hugodnak,végülis már nem olyan kicsi..
Esetleg beszélhetsz nekik a következményekről,mármint,hogy a tesód,így egyre zárkózottabb lesz,ha nem mehet el sehova nem lesznek barátai,meg bár lehet hogy ez még korai,de az önállóságot is meg kell tanulnia,hogy később tudjon érvényesülni..
Én tapasztalatból mondom,hogy kell valamilyen fajta önállóság már ilyen korban is,engem nagyon féltettek szüleim,aztán egy tragédia miatt(édesanyám meghalt),bizony hamar fel kellett nőnöm,ami nehéz volt,mert akkor abszolút nem voltam önálló..
Szóval mindenképp próbálj javítani a helyzeten,nem lesz egyszerű,de sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!