Anyu nem akarja, hogy vele éljek, elhagyott engem és új családja van, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Apám folyton nőket hoz haza, alig van itthon, hiába lakunk együtt, 1 héten kb 3-szor látom, mert van, hogy nem is jön haza. Egyedül vagyok itt mindig, anyának új családja van és a férje azt mondja, nem mehetek oda lakni. Mit tehetnék??
17/l
2011. máj. 19. 13:38
1/10 anonim válasza:
Próbálj meg saját lábadra állni. Mondjuk nem nehéz ilyen körülmények között. Barátod van? Nagyszüleid? Keresztszülők? Bárki, akihez hozzá tudsz szólni meghallgat, figyel rád.
2/10 anonim válasza:
Jéézusom!! Hogy lehetnek ilyen kegyetlenek?
3/10 anonim válasza:
Sok mindent nem...
A bíróság váláskor kinek ítélt? Feltételezhetően az apának. Akkor anyukád max. új gyerekelhelyezésit kezdeményezhet (feltételeit nem tudom), de ha a párja azt mondja, ne menj oda, akkor az sok jót nem fog szülni, ha ennek ellenére odamész.
Üdv!
4/10 anonim válasza:
Jo lenne nagyszulokhoz vagy rokonhoz koltozni, ha megteheted.
5/10 A kérdező kommentje:
Nem voltak házasok anyuék, anyu lelépett egy pasival és férjhez ment, aztán apámmal maradtam. De nagyon rossz, h ilyen és senki nem foglalkozik velem
2011. máj. 19. 13:52
6/10 anonim válasza:
Szegény gyerekek, hogy mit tesznek velük a szülõk.
Tanulsz most vagy mit csinàlsz?Bird ki ezt a kis idõt és akkor talàn jobban fogod érezni magadat.Legyél többet baràtok között.
7/10 A kérdező kommentje:
Nem élnek már, a nagynénémnek meg sok gyereke van és ő is egyedül neveli őket
2011. máj. 19. 13:56
8/10 A kérdező kommentje:
tanulok. barátommal nemrég szakítottam, ő volt az egyetlen támaszom
2011. máj. 19. 13:57
9/10 anonim válasza:
Van még egy éved hogy nagykorú legyél. Próbáld meg kihúzni valahogy. Tanulj keményen hogy később könnyebb legyen munkát találnod. Ne foglalkozz senkivel csak egyetlen cél legyen a szemed előtt hogy minél előbb a saját lábadra tudj állni. Keress a nyáron diák munkát épitsd fel a saját kis életedet. A szüleid nem érdemlik meg hogy miattuk szenvedj. Egy igazi szülő nem így viselkedik. Egyszer neked is lesz családod és büszkén elmondhatod nekik hogy mindent a saját erődből értél el. Tudom hogy most kétségbe vagy esve és hiányzik valaki aki támogatna aki melletted állna. De nem vagy egyedül csak higyj benne hogy minden rendben lesz.
10/10 Problem? válasza:
Önként állami gondozás mivel fiatalkorú vagy, illetve összejössz egy pasival és hátrahagysz mindent és új életet kezdesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!