Nektek nem esne rosszul ha a húgotok mindent megkapna ti meg szinte semmit?
Figyelt kérdés
2014. júl. 1. 22:56
1/5 anonim válasza:
Anyáméknak megmondanám a helyedben hogy ez nem fair. Talán észreveszik...
2/5 anonim válasza:
Nálunk ugyan ez van. A bátyám mindent megkap amit csak a száján kiejt ártól függetlenül, nekem pedig egy hónapot kell könyörögnöm hogy új nadrágot kapjak mert 1 van és az is lyukas. Rosszul esik de sajnos nem tudok vele mit kezdeni :/
3/5 anonim válasza:
En még egy pohár vizet sem ihatok szinte az anyámnál.
A hugomnak és a lányainak az utolsót is odaadná!
Nem, nem mondtam el, mert azt egyedül is tudnia kellene.
Viszont én hallgatom, hogy milyen szemét vele a hugom!
4/5 A kérdező kommentje:
Most mondtam, hogy szeretnék elmenni strandra,mert hívtak a barátok, erre mondják, hogy menjek, jó de mondom kéne pénz a belépőre meg valamennyi költőpénz is erre apa " akkor nem mész sehova" aztán meg az a probléma, hogy miért ülök itthon egész nyáron. Ruhákra se kapok pénzt soha, alig van ruhám. Tesóm meg kapja itt az új plüssállatokat, biciklit, ruhákat meg mikor mi kell neki..
2014. júl. 1. 23:22
5/5 anonim válasza:
Sajnos ezzel nem tudsz csinálni. El kell fogadni hogy szeretnek téged de őt jobban. Szerintem a családok nagyobb részénél ez így szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!