Apukám elhagyott bennünket drogok és lopás miatt. Ezen, mikor lépek túl?
Apukám és Anyukám 17 éves koruk óta együtt voltak, apám nagyon jó ember volt, híres volt a városban mert autószerelő volt, 27 évesen megszülettem én, és elkezdte a drogokat.. Anyát nem egyszer megverte.. és emlékszek hogy 7 éves koromban engem is..A bíróság 18 éves koromig eltiltott tőle. Anya is nagyon féltett tőle.. de én még kicsi voltam és nem tudtam semmit, csak annyit, hogy apa elköltözött.. Anya mindent megad nekem és agyon hajszolja magát a munkájval.. Tényleg nem panaszkodhatok, mert amit kérek megkapom.. és nagyon nagyon jó a kapcsolatom vele. Egy éve mondott el minden apáról, hogy drogoni kezdett a heriontól kezdve a legdurvább drogokig.. Volt egyszer elvonón is, emlékszek hogy meglátogattam csak azt mondta nekem anya, hogy ott lakik, persze apa is.. anya rengetegszer megbocsájtott neki..és rengeteg esélyt adott neki.. de ő inkább ezeket választotta..Szóval miután anya elmesélte nekem, hogy verte őt, meg drgozni kezdett, meg autókat lopni meg hasonlók.. nem hittem el hogy az én apám ilyen.. volt hogy évekig nem keresett, de szeretem mert mégis az apám.. Egyszer kaptam tőle egy levelet, hogy egy esélyt kér tőlem, hogy rendbehozhassa a kapcsolatunkat.. én akartam vele találkozni de igazából nem mertem és megírtam neki egy több oldalas üzenetben, hogy nem mert itt volt a ehetőség és 17 évig elhanyagolt miért most jön rá hogy létezek ? Nem is kell mondanom hogy már nem egyszer volt börtönben is..Aztán hónapokon keresztül keresett, és nagyon nehezen belementem, hogy találkozzunk.. Persze anya is tudta, csak aggódott.. Találkoztam vele, és végig sírtam az egészet.. Amikor megláttam azt hittem elájulok.. olyan mint ha kiköpött volna.. Rendben volt minden lerakta a drogokat ( egy kis időre) találkozgattunk 3 hónapig kb aztán hirtelen megszűnt minden.. nem hívott, nem értem utol semmi.. egyszer csak felhívott, hogy gázba van.. igazából meg sem lepődtem már.. csak magamat okoltam hogy miért hittem el neki, hogy megváltozik most értem.. napokig sírtam.. persze anyának is jött az a szövege, hogy látod igazam volt.. nyilván igaza volt de úgy reménykedtem.. később kiderült, hogy megint börtönbe viszik, 5 évre..
Lehet én vagyok az oka mindennek ? Hogy én megszülettem? Anyukám nagyon erős nő, és nagyon tisztelem! Én is próbálok az leni és nem mutatni ezt neki de borzasztóan rossz ez az egész.. Apa csak miattam van életben és öngyilkos lesz ha én nem állok mellé.. Mit tegyek? Álljak mellé és próbáljam támogatni? Csak most fog be menni nyáron... egyszerűen nem tudom mitévő legyek..
Kérem azokat, hogy segítsenek, akiknek volt már hasonlóban részük.. Köszönöm előre is !
17/L
"Apa csak miattam van életben és öngyilkos lesz ha én nem állok mellé.."
Hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!