Az lenne a problémám, hogy a szüleim nem engednek el a legjobb barátommal kirándulni (nem messzire, kb 10 km, nappal, világosban!!) A barátom szülei is jönnének, nem egyedül mennénk. De az én szüleim nem engednek, arra hivatkozva, hogy családi programunk van, de semmi, csak itthon vagyok egész nap, meg nagyihoz megyek néha. A szüleim azt mondják, hogy olvassak, olvassak, olvassak!! De már ezt is unom. Nem tudok mit kezdeni.. ötletek? tippek? tanácsok?
Beszélj velük!Ha mégsem engednek,mondd meg a barátod szüleinek,kérjenek el:)
2014. jún. 29. 10:38
2/9 A kérdező kommentje:
Oké :) köszi a gyors választ :)
2014. jún. 29. 10:39
3/9 anonim válasza:
Nem a szüleidet akarom megbántani de valószínű azért csinálják ezt mert el akarnak tiltani sztem a barátodtól. Most itt a nyár mennétek ki a levegőre de nem nekik csak maguk a fontos. -.-" bnőmnek is ilyen szülei voltak rühellem az ilyen szülőket, akik bent tartják 18 éves koráig aztán csodálkoznak hogy miért nem beszél velem a gyerekem. Lehet lepontozni de én így gondolom.
2014. jún. 29. 10:53
4/9 anonim válasza:
Sajnos magadnak kell a harcot megvívni, hisztivel, toporzékolással, ami kéznél van. Ebből lesz az, hogy 21 évesen meg azért rágják a füled, hogy miért nincs még saját családod
2014. jún. 29. 11:10
5/9 anonim válasza:
Én is elkérettem magam az illetőkkel, mikor tinikoromban ilyen helyzetben voltam. Engem elengedtek velük akkor, sikerült belekapálni az okos fejükbe, hogy nem ez nem családi rendezvény akkor nem hívtak volna meg.
Ha úgysem megy a dolog akkor a szüleid ki akarnak sajátítani vagy utálják a barátaidat vagy önzőek és csak maguknak akarnak Téged.
2014. jún. 29. 11:42
6/9 anonim válasza:
Mint ha csak a saját sorsomat látnám benned.
Kicsinyes féltékenykedés ez, nem más: ha már nekem szar, akkor a gyereknek is legyen az. ("Különben is azért szültem, hogy legyen aki vénségemre gondoskodik rólam.")
Az is baj volt ha otthon ülök, meg az is ha kimozdultam valahova.
Érdemes megnézned - főleg, ha már annyit vagy otthon. "Kedves" szülőknek is meg lehet mutatni, hogy lássák a saját korlátoltságukat.
2014. júl. 2. 14:53
7/9 anonim válasza:
Azért nem engednek el, mert kicsinyesek. Jó ötlet, hogy kérd meg a barátod szüleit, hogy kérjenek el.
2014. aug. 6. 15:05
8/9 anonim válasza:
Hány éves vagy?szerintem nem jó ötlet hogy a barátod szülei kérjenek el, mert lehet hogy nem is ismerik a szüleidet. Mond azt a szülőknek, hogy elmegyek, akkor is ha nem engedtek el, mert nekem fontos a barátom és a meghívásuk.
2014. aug. 16. 12:14
9/9 anonim válasza:
nem akarok regényt írni, szóval az én szüleim is ilyenek
menekülni kell!!!
engem azért nem engedtek egy külföldi túrára, mert hogy ott kell aludni............egy napba hogy lehetne egy ilyet kivitelezni?!?!
én azt a kiutat látom, hogy az utolsó 2 évet végig tabulom keményen, aztán remélem felvesznek oda ahova akarok menni és akkor szabadság
oda nem jöhetnek utánam :D én meg hülye leszek minden hétvégén hazajárni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!