Túl szigoruak a szüleim, mit csináljak?
Én is első gyerek vagyok és lány, szóval tudom, hogy milyen, amikor "ki kell taposni az utat" pl. az én esetemben a húgomnak. :D Szerintem az a fontos, hogy a szüleid megbízzanak benned. Onnantól szabad kezet kapsz, persze csak addig, amíg ezzel a bizalommal nem élsz vissza. Bennem pl. nagyon megbíznak anyáék, mert tudják, hogy nem fogok akkora hülyeséget csinálni, amiből bajom lehet, és azt is, hogy soha nem használnám ki, hogy ennyire bíznak bennem. Szóval ha ezt tudatosítod bennük, akkor sokkal könnyebb lesz. :) Csak ehhez kell olyan élethelyzet, amikor be tudod bizonyítani - pl. ha most elengednének. Plusz az is fontos, hogy milyen stílusban közlöd velük, hogy elmennél valahova, legalábbis az én szüleim esetében sokat számít. Egyébként nyári szünet van, ilyenkor alapból lehetnének egy picit engedékenyebbek. Sok sikert!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!