Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám miert ilyen igazsagtalan?!

Apám miert ilyen igazsagtalan?!

Figyelt kérdés
Mar 2 éve várok arra hogy legyen gépem , s konfirmálás után azt terveztem hogy veszek egy gépet , de mégse vettem , ez áprilisban volt , ma végeztem a vizsgákkal és rákérdeztem apukámra hogy jovo heten megvehetem a képernyot , egeret , billenty...es vegul pedig az agyat , s erre azt mondta h most nincs ra penze mert kolcson kellett adjon nemtudom kinek , s azt mondta hogy : hat szeptemberre biztos meglesz . Pedig szilveszterkor megbeszeltuk h miest meglesz a vizsga. , megvesszuk a komplett gepet .De ... nem mert apam ilyen jol megtartja amit igér !!!
2014. jún. 25. 14:41
 1/6 Nadiene ***** válasza:
24%

Akkor nem azt tervezted, hogy veszel egy gépet, hanem azt, hogy apud vesz neked egy gépet.

Itt a nyár, felállsz, elmégy dolgozni. Sokunknak abból van.

2014. jún. 25. 14:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nem kölcsön kellett adnia, hanem egyszerűen nincs rá pénze. Gondolta összeszedi mostanáig, de nem úgy jöttek össze a dolgok.

Te miért nem dolgozol, hogy saját pénzből vegyél gépet, ha már így lenézed apádat amiért nem tudta összerakni az árát.

Ez nem igazságtalanság, hanem pénztelenség. Ne keverd össze.

2014. jún. 25. 14:53
 3/6 A kérdező kommentje:
Bocsi hogy nem irtam infokat , a konfirmalason 100 millio lej gyult ossze nekunk (nekem) a vendegektol , es tenleg kolcson adott penzt , 14 eves vagyok , dolgozni nem hiszem h felvesznek barhova is. Itt Erdelyben , s nem nezem le , nem is neznem le apamat , csak mem tudom hogyan oldjam meg ezt a dolgot :(
2014. jún. 25. 14:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Nézd! Ha tényleg kölcsönadta a pénzedet, az nem volt szép tőle.

Szerintem a legegyszerűbb az lenne, ha leülnél vele, és megkérdeznéd, hogy miért tette, amikor neked már ígért valamit.

Tedd hozzá, hogy ha azért adott, mert sürgősen kellett segíteni megérted, de csalódtál mert nagyon szeretted volna.

2014. jún. 25. 15:34
 5/6 anonim ***** válasza:
100 millió lej? Na tudod kinek kamuzz
2014. jún. 25. 16:11
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért durván 6,5 milliárd forintból szerintem kijönne legalább egy 20 éves pc.
2014. jún. 25. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!