Miért ilyen az apám?

Figyelt kérdés
Az apám egyre bunkóbban viselkedik a családdal. Lehet hogy nem szabad így beszélni a szüleiről az embernek, de tényleg. Mindenért kioktat, leszid stb., pedig semmi rosszat nem teszek. Anyámat is elnyomja, már meg se mer szólalni. Ahogy hazaér a munkából felborul a béke, összeveszünk, aztán lebasz mindenkit.

2014. jún. 24. 20:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Erre több választ lehetne írni:

1., Apád alapból egy t*hó paraszt, aki azt hiszi, hogy ő érte kel fel a nap, s mindenki eltörpül mellette, másodrangú;

2., Munkahelyén egy elnyomott dolgozó és/vagy nagy felelősséggel rendelkező vezető, akin hatalmas stressz van. Ezt nem tudja ott kiadni, így hazamegy, és ott ereszti ki így a gőzt.

3., Személyiségproblémája van, azaz vagy nem nevelték rendesen, vagy hasonló helyzetben nőtt fel, mint amit csinál veletek.

Én azt gondolom, hogy semmilyen tiszteletet nem érdemel egy olyan szülő, aki testileg és/vagy megnyomorítja az egész családját.

Nekem ilyen apám volt. Mindenért szólt, ha olyanja volt akkor még meg is vert. Ezt csinálta anyámmal is. Persze kezdetben ott volt az ital, de mikor letette nagyon örültem, mert azt hittem, hogy megváltozik, de kiderült, hogy az ital szinte semmit nem jelentett ebben. Szinte egy másik univerzumban él, azt hiszi ő az isten, s mindenki más nem normális hülye. És a tetteiért felelősséget nem vállal.

2014. jún. 24. 21:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen volt az apám. Ugyan így addig volt csak béke és vidámság, amíg haza nem jött. Aztán mindenbe és mindenkibe belekötött. Válás lett a vége, csak bár előbb megtörtént volna.
2014. jún. 24. 21:21
 3/6 A kérdező kommentje:
Szerintem apámmal haragot fogok tartani, nem fogok hozzá se szólni...
2014. jún. 24. 21:42
 4/6 Őszödi Ferenc ***** válasza:

Kérdezd meg anyucit, miért gerjedt egy ilyen retkes fülű vadparasztra.

Bocs, de tényleg nem tudok mit kezdeni a hülye kérdésekkel...

2014. jún. 25. 00:45
 5/6 A kérdező kommentje:
utolsó, köszönöm az értelmi szintedet teljesen eláruló csodálatos cálaszod, de nem az ilyen embereket kérdeztem. És tudom is, hogy anyám mit válaszolna. Azt, hogy nem rég lett ilyen apám (1-2 éve), előtte normális volt, mert tényleg így van. ;)
2014. jún. 25. 19:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha nem csak anyád, hanem a te elmondásod alapján is 1-2 éve még nem volt ilyen, akkor feltehetően az általam írt második válasz a befutó.

Vagy egy elnyomott dolgozó, akin a vezetőség köszörüli a nyelvét, vagy egy közép/felső vezető, akin sok a teher, de ezt nem tudja levezeti. Esetleg a munkahelyén történt változás, vagy az esetleges új munkahelye hozza azt ki belőle, hogy az ott ért dolgok által keletkezett stresszt nem tudja levezetni.

2014. jún. 25. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!