Hogy mondjam el az apának, hogy ne legyen baj? 15/L
"egyszer azért vert meg mert kiáltoztam, mert megijedtem"
Sehogy ne mondd el "apádnak" a rendőrségnek mondd el. Nem viccelek, ha otthon vernek, az nem játék. Semmilyen okból nem verhet meg semelyik szülőd.
Tapasztalatból mondom neked, hogy jobb, ha most kérsz külső segítséget.
21/F
Nehéz dolgod lesz vele. :/ Ennyi idősen , sőt már korábban is teljesen természetes hogy melltartót hord egy nő, és hogy szőrtelenít. Ha csak a megkérdezése nélkül megtennéd, akkor nagyon megverne? Lehet megérné egysze kockáztatni.
Ha pedig bántalmaz azt első körben iskolai gyermekvédelmisnél (tudom hogy nyári szünet van, de megpróbálhatod elérni) , családesgítőnél jelentheted a rendőrség bevonása előtt. Ha van olyan rokon akiben megbízhatsz és erélyesen tud hatni édesapádra, akkor nekik is szólhatsz. Vagy járasd le a szomszédok előtt, panaszkodj nekik hogy ver, amikor meg verni kezd szaladj ki az udvarra és torkod szakadtából kiabálj segítségért.
Egyes nők képesek teherbe rakatni magukat egy egysejtű jetivel. Érdekes ez a zevolúció.
Kérdező, fordulj a gyámügyhöz.
A válaszadók elolvasták, mit írt a kérdező? Szerintem a zöme nem. Vagy 15 évesen ők is melltartó nélkül járkáltak...
Kérdező: ha bármikor kezet emel rád, jó lenne, ha a gyermekvédelmisekhez mennél. Amúgy meg kérdezd meg tőle, hogy jó-e neki, hogy majd minden csávó a melledet fogja bámulni, mert nincs, ami takarja.
A szőrtelenítés még hagyján, ha nem sok, vagy sűrű - én 25 évesen sem szedem le a lábamról. Barátom azt mondja, nem olyan sötét, hogy zavarná, más vmnye meg nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!