Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, hogy a szüleim...

Mit csináljak, hogy a szüleim ne nyekeregjenek, ha rágyújtok a SAJÁT szobámban?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy van egy kertünk, de éjszaka így nyáron állandóan előjönnek az undorító bogarak meg a millió egy pók :S Nappal kinn a teraszon szoktam rágyújtani viszont éjszaka nem merek, mert mindig van kinn valami undorító állat :S Viszont a szüleim nem engedik, hogy a szobámban rágyújtsak éjszaka :( Még úgy sem, hogyha zárva van az ajtóm és mindig nyitva van az ablakom (szúnyogháló van rajta, úgyhogy szerencsére ott nem tudnak bejönni a bogarak), szóval rögtön kimegy a füst, akkor is pampognak, hogy ne cigizzek a lakásban -.- És mindig sutyiban kell de ha megérzik újból csak csesztetnek... és nem értik meg, hogy nem akarok kimenni, meg különben is ez a saját szobám, és azt csinálok benne, amit akarok! Szerintetek ezt hogy értethetném meg velük?

(A fürdőben sem engedik, hogy rágyújtsak, meg sehol a házban, max. a pincében, de azzal nem vagyok előrébb, mert éjszaka azt is ellepik a pókok...)

2014. jún. 21. 12:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/84 anonim ***** válasza:
95%
Akkor tedd le a cigit, és tedd el az árát, éves szinten akár 300.000-t megsprórolsz, mire oda kerülsz, hogy elköltözz, lesz miből. És még az egészséged is megmarad. Ennél hova jobb ötletet? Aztán majd nem szól senki semmiért.
2014. jún. 21. 13:47
 42/84 anonim ***** válasza:
98%

Semmi gond, jelezd a problémát a lakhelyed szerinti gyermekvédelemnek, hogy szabadítsanak meg a szörnyű nyekergő és korlátozó szüleidtől, akik a SAJÁT LAKÁSUKBAN nem akarják a bűzt szagolni.

Majd elmehetsz nevelőszülőkhöz vagy intézetbe és hopp, meg is szabadultál tőlük!

Ja, hogy ezt nem akarod?

Akkor tartsd be a szabályokat, mert tudod a jogokkal kötelességek is járnak.

Majd a SAJÁT lakásodat úgy füstölöd be ahogy akarod, mert ha albérletben laksz, ott sem biztos hogy megengedik, pillanatok alatt kidobhat a tulaj.

2014. jún. 21. 13:48
 43/84 anonim ***** válasza:
97%

Szemtelen vagy,a szüleid helyében biztos nem adnák pénzt cigire.

Én is korán elkezdtem cigizni,zsebpénzből vettem,eszembe nem jutott volna a tiltás ellenére bent rágyujtani.

Képzeld a saját házamban 30évesen is kimetem mert a férjem nem cigizett és utálja a cigi szagát.

2014. jún. 21. 13:50
 44/84 A kérdező kommentje:
Nem teszem le a cigit ennyi azért jár -.-
2014. jún. 21. 13:51
 45/84 A kérdező kommentje:
Különben sem cigizek olyan sokat
2014. jún. 21. 13:52
 46/84 anonim ***** válasza:
98%
Ennyi azért jár? Miért, olyan nehéz az élet? Stresszben élsz a pókok miatt?
2014. jún. 21. 13:56
 47/84 anonim ***** válasza:
96%
Szimplán provokálod a népet....
2014. jún. 21. 14:00
 48/84 anonim ***** válasza:
96%
Csak a szád az ami jár. :-)
2014. jún. 21. 14:06
 49/84 anonim ***** válasza:
98%
Én gyerekem lennél, garantáltan leb..sztam volna neked két pofont már az első ciginél.
2014. jún. 21. 14:06
 50/84 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem provokáció a kérdés: nekem most 4 hónapos a lányom. Csak azt adja az isten, hogy soha ne legyen ilyen mint te....
2014. jún. 21. 14:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!