Mit csináljak, hogy a szüleim ne nyekeregjenek, ha rágyújtok a SAJÁT szobámban?
Az a helyzet, hogy van egy kertünk, de éjszaka így nyáron állandóan előjönnek az undorító bogarak meg a millió egy pók :S Nappal kinn a teraszon szoktam rágyújtani viszont éjszaka nem merek, mert mindig van kinn valami undorító állat :S Viszont a szüleim nem engedik, hogy a szobámban rágyújtsak éjszaka :( Még úgy sem, hogyha zárva van az ajtóm és mindig nyitva van az ablakom (szúnyogháló van rajta, úgyhogy szerencsére ott nem tudnak bejönni a bogarak), szóval rögtön kimegy a füst, akkor is pampognak, hogy ne cigizzek a lakásban -.- És mindig sutyiban kell de ha megérzik újból csak csesztetnek... és nem értik meg, hogy nem akarok kimenni, meg különben is ez a saját szobám, és azt csinálok benne, amit akarok! Szerintetek ezt hogy értethetném meg velük?
(A fürdőben sem engedik, hogy rágyújtsak, meg sehol a házban, max. a pincében, de azzal nem vagyok előrébb, mert éjszaka azt is ellepik a pókok...)
Igazándiból én azt hittem azért elmúltál 18..
Részemről má azon is " nyekeregnék" hogy dohányzol.. És rwndeszeresen jelentgetném fel azokat a dohányboltokat, ahol kiadják neked a terméket, plusz onnantól egy fityinget nem kapnál, vagy el kellene számolnod hogy mire költöd..
A én keresetemből a gyerekem ne vásároljon 800-1000 ft-os cigit.. At a pénzt inkább én rakom el nyaralásra
Ennek pedig semmi köze a hatalomhoz, egyzserűen az én felelősségem, a gyerekem egészsége amíg kiskorú.
( plusz a dohányipari termékeket pénzkidobásnak tartom, majd ha ő keresi meg rá, és felnőtt úgy mérgezi vele magát ahogy akarja)
Nem olvastam a hózzászólásokat, elnézést ha vkit ismétlek.
Én nem tudok füstben aludni, de ez a te dolgod. A szobát te csak használod, ami a szüleid tulajdona. Szerintem vegyél erőt magadon és tudatosítsd inkább magadban, hogy a szüleidnek igaza van. Jobb este is kimenni a levegőre cigizni, minthogy a lakásban és a saját egészségedben is nagyobb kár teszel. Emberevő bogarat vagy pókot még nem láttam, ne parázz már annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!