Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, hogy a szüleim...

Mit csináljak, hogy a szüleim ne nyekeregjenek, ha rágyújtok a SAJÁT szobámban?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy van egy kertünk, de éjszaka így nyáron állandóan előjönnek az undorító bogarak meg a millió egy pók :S Nappal kinn a teraszon szoktam rágyújtani viszont éjszaka nem merek, mert mindig van kinn valami undorító állat :S Viszont a szüleim nem engedik, hogy a szobámban rágyújtsak éjszaka :( Még úgy sem, hogyha zárva van az ajtóm és mindig nyitva van az ablakom (szúnyogháló van rajta, úgyhogy szerencsére ott nem tudnak bejönni a bogarak), szóval rögtön kimegy a füst, akkor is pampognak, hogy ne cigizzek a lakásban -.- És mindig sutyiban kell de ha megérzik újból csak csesztetnek... és nem értik meg, hogy nem akarok kimenni, meg különben is ez a saját szobám, és azt csinálok benne, amit akarok! Szerintetek ezt hogy értethetném meg velük?

(A fürdőben sem engedik, hogy rágyújtsak, meg sehol a házban, max. a pincében, de azzal nem vagyok előrébb, mert éjszaka azt is ellepik a pókok...)

2014. jún. 21. 12:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/84 anonim ***** válasza:
4%
Hát igen! Ez a szemlélet: "Amíg a zén kenyeremet eszed, addig azt csinálod, amit én mondok!" Én má vén poetzsch vagyok, oszt aszittem, ilyen má nincs!
2014. jún. 21. 12:46
 12/84 A kérdező kommentje:
Nem is igazán a bogarakkal van a bajom hanem a pókokkal azon meg nem kifejezetten a fényre jönnek, hanem éjszaka előmásznak és már ott vannak, amikor az ember kimegy.
2014. jún. 21. 12:46
 13/84 anonim ***** válasza:
98%
Jó nagy pofátlanság a nem dohányzók házában cigizni, mert te épp félsz a bogaraktól. Ilyen alapon ők teleszórhatnák a szobádat éjjelente 2-3 csótánnyal, mert az nem sok és úgyis kimegy "nagy részük"...
2014. jún. 21. 12:47
 14/84 anonim ***** válasza:
95%

Pók a szobádban is lehet.

Álmodban még rád is mászhat, sőt meg is eheted...

2014. jún. 21. 12:48
 15/84 gabriell88 ***** válasza:
96%
pokháló eltávolítása nagyban megoldja a problémát, amúgy meg nem ugranak rád csak úgy a fűből, ha csak nem az a szokásod, hogy belehemperegsz..Nyugi van :)
2014. jún. 21. 12:48
 16/84 anonim ***** válasza:
92%

"Nem is igazán a bogarakkal van a bajom hanem a pókokkal azon meg nem kifejezetten a fényre jönnek, hanem éjszaka előmásznak és már ott vannak, amikor az ember kimegy."

Csakhogy fel dobjam a napod, egy ember átlagosan egy év alatt 7 pókot "eszik meg" álmában.

2014. jún. 21. 12:50
 17/84 anonim ***** válasza:
100%
Jah és amikor dohányzol még a rovarok is messzire kerülnek...
2014. jún. 21. 12:50
 18/84 anonim ***** válasza:
97%

"a szüleim ne nyekeregjenek, ha rágyújtok a SAJÁT szobámban"

Kérdező én nagyon toleránsnak tartom magam, a gyerekeimnek is mindent elnéztem egy bizonyos határig.

Te messze túlléped ezt a határt.

Milyen ember, gyerek mondja azt a szüleire, hogy "ne nyekeregjenek"?

Remélem még tisztességre, becsületre tudnak téged tanítani!

2014. jún. 21. 12:53
 19/84 A kérdező kommentje:
Az mond ilyet, akinek idióták a szülei, és mindennel csak csesztetik...
2014. jún. 21. 12:54
 20/84 anonim ***** válasza:
15%

18!

A hátad mögött simán mondhatják, ha idegesíted őket. Nem tiszteletre kell őket nevelni, és elvárni, mert te vagy a szülő, hanem kiérdemelni, tenni érte. Egyáltalán nem sokat, hanem alap dolgokat.

De lehet, hogy attól, hogy a kérdező most ideges és így beszél, sokkal jobban sezreti a szüleit, és jobban ragaszkodik hozzájuk, mint a tieid hozzád.

2014. jún. 21. 12:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!