Mit tegyek? Anyám mindig a szobámban mászkál.
Hehhe, kulcs :D
Az én anyám ilyenkor leugatta a fejem hogy ez az ő háza, én ne próbáljam kizárni, ha nem tetszik költözzek el.
Elköltöztem :)
Valószínű direkt csinálja.
Nekem még 23 éves koromban is úgy nyúlkált bele a táskámba mintha csak az övé lenne. Rendezkedett benne.
Először szépen szóltam aztán üvöltöttem, mint a sakál erre kiakadt és nem értette hiába magyaráztam, hogy nem vagyok 6 éves hülye gyerek akinek az iskolatáskáját rendezgeti. Én sem turkálok a retiküljében tartsa már tiszteletben a cuccaimat és a magánszférámat. Onnantól kezdve bevittem a szobámba.
Pár év múlva mikor már nem ült annyira a nyakamon megint kiraktam a kabátokhoz de már nem nyúlt hozzá.
Egyszer veszekedni még nem megoldás minden egyes alkalommal nyomatékosítani kell ha elsőre nem megy majd megy századszorra csak kitartás. Egyszer megunja.
Tegyél valamit az ajtóban amiben nem esik el de megijeszti.
Egyébkét tényleg ott a kulcs de a teljes zárcserénél olcsóbb a rigli vagy kallantyú.
de könnyen mondják itt, hogy zárd be
1 nem mindenkinek van kulcs az ajtóhoz
2 a szülő szóvá teszi ha be van zárva
Apám volt ilyen elvetemült, hogy még azt se engedte, hogy behajtsuk, ha meglátta akkor jött ordított, hogy az ő házában ne merjük az ajtót becsukni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!