Ha a fiad és a párja szakítanak, felkeresnéd a "kislányt" hogy elbeszélgess vele?
Ha a lány hibájából történt a dolog vagy ő szakított.
Igen/nem? Miért?
Bocsi, de szerintem nem feltétlen a kapcsolatba való beleszólás az egyetlen dolog, ami miatt megkereshetné. Nekem mondjuk egyből az ugrott be, hogy jóban voltak esetleg évekig, és nem akarja, hogy ez a kapcsolat megszakadjon.
ugyanakkor én sem keresném fel direktben, de pl. ha boltban/bankban stb dolgozik, ahol emberekkel kerül kapcsolatba, lehet elmennék 'ügyintézni', stb., és váltanék pár szót, hogy érezze, nem haragszok rá.
Persze ez csak az én véleményem, nagyon sokára leszek ilyen helyzetben
23N
Először is, ha 18 éves elmúlt akkor ne kislányozd.
Másodszor: felkeresheted de ne csodálkozz ha a képedbe röhög.
Egyszer prőbálkozott ilennel egy fiú anyukája nálam, én szakítottam, akkor is megmondtam neki, hogy szerintem ez csak rám és a fiára tartozik, rá semmiképpen, pedig akkor mg csak 15 voltam ( a fiú 19) még csak nem is komoly kapcsoat volt, 3 hőnapig tartt...csók..kézfogás.. Séta..
Szerrintem ezt minden anyuka sürgősen felejtse el.
Egyrészt ha bennem akkro lett volna hajlandóság. Hgy mégse legyen vége, ezt az anyukája nagyon megakadályozta, már 15 évesen is úgy gondoltam, hgy a párkapcsolati dolgainkat nem a zsüleimknek kell megoldani
Más kérdés, ha az anyuka jóban volt a lánnyal, mert pl az egyik exem anyukájával a mai napig szívesen beszélgetek, pedig 10 éve volt a kapcsolatom a fiával..
De ez az "elbeszélgetés" nem ezt sugallja
"Nekem mondjuk egyből az ugrott be, hogy jóban voltak esetleg évekig, és nem akarja, hogy ez a kapcsolat megszakadjon."
Hát nekem abból a szóból hogy "elbeszélgetés" nem egy kellemes kávézgatás képe ugrik be :D
Én nem is értem, hogy anyuka ettől mit vár. Csak le akarja b*szni a lányt, mert elhagyta az ő kis drágaságát? Akkor én tuti arcon röhögném és otthagynám. Ha meg vissza akarná szerezni, az meg megint egy buta ötlet, nem fog sikerülni.
Megértem én, hogy minden anya jót akar a gyerekének, de azt meg kell érteni, hogy az anya-fia viszony teljesen más, mint egy párkapcsolat. Az anya teljesen máshogy látja a gyerekét (hála istennek). Egyszeráen nem lehet levonni következtetéseket a kapcsolat milyenségéről, mert a srác "olyan rendes gyerek".
A szakításra szerintem minden ok valós és efogadható. Ha csask simán nem akartak együtt maradni, mert nem, az is.
NEM!
Ez csak rájuk tartozik! Biztos oka volt a szakításnak......szóval eszembe sem jutna beleszólni bármibe is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!