Ha a fiad és a párja szakítanak, felkeresnéd a "kislányt" hogy elbeszélgess vele?
Ha a lány hibájából történt a dolog vagy ő szakított.
Igen/nem? Miért?
Mi a fenének???
Az ő dolguk! Magánéletről már hallottál?
Nem keresném fel.
A fiamnak saját élete van, amibe nekem nincs beleszólásom. HA tanácsot kér vagy csak meg kell hallgatnom akkor állok rendelkezésére, de nem fogok ítélőbíró lenni, és nem avatkozom az életébe. A szerelmi élete az ő dolga, oldja meg. Majd megoldják maguk között. Ha mégsem, akkor jön a következő szerelem.
Nem kell túlbuzogni ez már az ő intim szférája mégis csak röhejes lenne ha anyuka egyszer beállítana a nőcihez elbeszélgetni a pici fiáról és a kapcsolatáról.
Amúgy sem mennél vele semmire mert ők már eldöntötték, hogy nincs tovább, mit kell ezen még tovább rugózni miközben ők meg tovább akarnának lépni?
A fiad majd elmondja ha akarja ha nem akkor ezt kell elfogadni nem fog mindenről beszámolni.
Ez a fiadnak irtó kínos lenne.
Nem írtad hány éves a "kislány" de ha kamasz akkor ez van neki is vannak szülei és ebben a korban jönnek mennek a szerelmek ha meg már nagy a fiúka akkor meg pláne.
Felnőtt emberek megoldják maguk az élet szerves része egy párkapcsolat kialakítása és befejezése.
Tényleg nem a te dolgod nem kell beleszólni.
Egy felnőtt ember számára - indulj csak ki magadból pl. - tényleg nincs fárasztóbb és hervasztóbb, mint egy örökösen sürgölődő, buzgólkodó, utánajárós, rendezkedős, kíváncsi, tudálékos, fontoskodó anyuka.
Ha engem felkeresne az exem anyja, hogy elbeszélgessünk egy szakításról enyhén dobnék egy hátast de ha az anyám csinálná ugyanezt az exemmel igencsak nagy vita lenne belőle elvégre, mi a f..ne köze van hozzá már elnézést nem kell, hogy sündörögjön és agyaljon a saját magánéletem körül.
Mit gondolhat majd az ex? Hogy ilyen mamlasz kisfiad van, hogy anyuka jár a kapcsolata romjai után?
Ne tedd ha nem akarod kiborítani a fiad.
Annyit fog neked elmesélni, amennyit eddig is amilyen kapcsolatot kialakítottál vele születése óta.
Lesz majd új nője és örülj neki ha boldog lesz.
Több okból sem...
- Leégeted vele magadat, mert beleütöd az orrod olyanba ami nem a te dolgod.
- Kínos helyzetbe hozod a lányt, mert az ő szíve joga eldönteni hogy kivel akar együtt lenni.
- Kínos helyzetbe hozod a fiad, mert nem elég hogy kidobta a lány, még anyuci oda is megy balhézni...
Meg alapvetően nekem ez a halálom mikor barátnők, anyucik akarják megmondani hogy "minden az én hibám" és az ő kis kedvencük a szegény szenvedő áldozat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!