Mit gondoltok arról ha az anyuka nem akarja engedni, hogy a gyerek külön aludjon?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm aki együtt alszik a kisfiával,az apuka másik szobában. A kisfiú 5 éves lesz,és már mondta,hogy ő külön szeretne aludni,de anyuka nem nagyon akarja neki megengedni. Ez csak nekem furcsa?2014. jún. 18. 21:27
11/17 anonim válasza:
Tényleg nem normális, főleg, ha a kisfiú is külön akar aludni.
10. Viszont te jegeld már magad, eszednél vagy, hogy ilyen marhaságokat írsz? Emiatt lesz valaki meleg, szerinted ez már felér egy molesztálással?
12/17 anonim válasza:
A homoszexualitás genetikai és nem azért alakul ki, mert anyuka a gyerekkel alszik! Ezt tessék megérteni neked is.
13/17 anonim válasza:
Nekem is van ilyen ismerősöm...barátnőm...ő a kislányukkal alszik (5éves) az apa pedig külön a régi közös hálójukban. A csajszi nem is akar visszamenni a férjhez, neki így tök jó...viszont állandóan panaszkodik, hogy csak élnek egymás mellett, mint 2 testvér.Ha mondom neki, hogy a külön hálószoba gáz, akkor leolt, mert szerinte nem. Számomra ez nem normális dolog.
14/17 anonim válasza:
Az anyuka nem akarja engedni a gyereknek hogy külön aludjon?
Nem, ez nem csak neked furcsa, és szerintem is önzés...
15/17 anonim válasza:
"Erről nem kell elméleteket gyártani, ugyanis pszichológiailag bizonyított tény, hogy sem a házasságnak, sem a gyermek lelki fejlődésének nem tesz jót (közelség-intimitás-egyedüllét iránti igény/felfogás sérül, torzul ilyenkor)."
Közöd akkor sincs hozzá, amíg nem a te feleségedről van szó. Minek kell más életét minősíteni?
16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. jún. 23. 20:51
17/17 anonim válasza:
A gyereket az anyja arra használja fel, hogy a férjét távoltartsa az ágyból. Szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!