Szüleim elvették a ballagási pénzem, és nem adnak belőle semmit. Mit tegyek?
Ballagásomra kaptam 60ezer forintot rokonoktól. Szüleim elkérték, én odaadtam nekik. Majd amikor kértem belőle csak a felét akkor mindig azzal jött apám, hogy a kajára meg mindenre sokkal több ment el mint amennyit adtam neki. Úgy hogy ezt úgy vette, hogy én kifizettem a vendéglátást.
Normális ez?
Abból a pénzből én szeretnék mást venni, amit el is mondtam nekik. De nagy ívbe letojták. Majd jöttek azzal, hogy most ne vegyek ilyet stb. (számítástechnikai dolgot vennék belőle)
Most igaza van apámnak, hogy illő kifizetni a vendéglátást és nekem nem vissza kéregetni? Úgy vette, hogy a saját kasszájából kellett elvennie ahhoz, hogy nekem jó bulit csapjon és én visszaadom neki. Anyám bele se szól.
Szerintem nem jó ez így.
Hogyan győzzem meg szüleimet, hogy adják vissza?
Bunkóság lenne?
Szép történet. :)
Köszönöm a válaszokat.
De még mindig nem tudom, hogy hogyan kérhetném vissza :/ Vagy esetleg hogyan vehetném őket rá, hogy azt vegyék amit szerettem volna venni.
Elég szomorú.
hiába sírok nem adják vissza
Nagyon sajnálom. :(
Mocskos egy szarrágó féreg szüleid vannak...
Sajnos nem fogják visszaadni, talán kérheted a kívánt dolgot amire ráfordítottad volna az összeget.
Ha nagyon szegények vagytok megértem édesapádat, sajnos jobb, mintha nem lennének kifizetve a számlák stb.
Nyugi. Az én anyám csinálta ezt. A középiskolai ballagásom nem elég, hogy az iskolában se volt rendesen megtartva, kaptam egy rózsát aminek letört a feje. Rokonok nem jöttek mert anyám összeveszett anno mindenkivel. Szűk család (nagyszülők, testvérek, és anyámék) ettünk otthon. A kemény 50 ezer forintomat mai napig nem láttam. Ezenkívül azóta is nagyon sokszor kért tőlem, meg vett el csak úgy, hogy már nem is tartom számon.. A saját keresetemből is lop, ha épp kiveszem.. Amúgy a tesómnak normálisan megvolt tartva. Náluk volt műsor is, meg tánc meg minden.. Biztos rosszul választottam. xd Na de már mindegy.
Ne búslakodj te se! Az élet igazságtalan. Majd lesz mikor több pénzed lesz mint neki! :)
Ilyenkor hálát adok az égnek hogy nekem normális szüleim vannak!
Kérdező, nyugodt szívvel tedd meg azt, amit acélszív tanácsolt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!