11 hónapja együtt vagyok a barátommal. Nagyon szeretjük egymást.Sokat veszekedtünk már,de mindent túlvészeltünk. Anyukám a kapcsolatunk elején még támogatta is,hogy jöjjön hozzánk.Megengedte hogy együtt aludjunk,meg én is náluk. A barátom szerette volna,ha elmondom neki,hogy lefeküdtünk,mielőtt baj történt volna. Jobb az elővigyázatosság.De amint elmondtam neki,azóta mintha meghibbant volna.Eltiltott a barátomtól.Itt a nyár,nincs is anyámnak nehéz dolga,mert külön városban lakik a barátom.(én koleszos vagyok) Nem mehetek sehova.Anyukám mindennek elhord.Mindenféle ri*ancnak és úgy bánik velem mint a kutyájával,pedig én csak őszinte akartam vele lenni.Apukámmal ritkán tartom a kapcsolatot,mert elváltak,és külön lakik tőlünk. Soha nem fizetett utánam gyerektartást,de viszonylag jóban vagyunk.Ha az ő segítségét kérem,tud valamit tenni?
2014. jún. 14. 15:15
1/8 anonim válasza:
Mit kellene az édesapádnak tenni? Rábeszélni anyádat, hogy ne szidjon, stb? Fura észjárása van az édesanyádnak, ha együtt alvást megengedett, aztán kiakadt, amikor nyilvánvalóvá tetted a szexet.
Majd lecsendesedik az anyád egy idő után.
Baj pedig akkor lesz, ha nem védekeztek.
2014. jún. 14. 15:25
2/8 anonim válasza:
Persze, de te is meg tudod beszélni az anyukáddal.
Mondjuk szerintem jobb lett volna ha mielőtt lefeküdtök akkor szóltok, de most már mindegy.
Nem tudom, hogy hány éves vagy de nyilván elég érett a szexhez és egy hosszú távú kapcsolathoz.
11 hónapja vagytok együtt, lefeküdtetek és ezt meg is mondtátok anyukádnak. Nem értem mi a problémája.
Beszélj vele, mond meg hogy csak őszinte akartál lenni vele és nem kéne ilyen elutasítóan viselkednie, hisz te is így születtél és ő is.
2014. jún. 14. 15:36
3/8 anonim válasza:
Szerintem az nem normális anyudtól,hogy először MEGENGEDI,HOGY EGYÜTT ALUDJATOK,aztán meg hisztit csap azon,hogy lefeküdtetek egymással.
MÉGIS,MI A FENÉT GONDOLT:mit csinál EGY FIÚ MEG EGY LÁNY AZ ÁGYBAN?
Neeem,nem alszanak.
2014. jún. 14. 15:37
4/8 A kérdező kommentje:
Kicsit énis hibás vagyok az egészben,mert tudtam hogy anyukám kifog akadni,épp ezért nem kérdezgettem inkább.Meghát énse tudtam hogy mikor fog bekövetkezni. Mégse hívhattam fel,mielőtt megtörtént hogy: -Anya! Most fogok lefeküdni a barátommal!
2014. jún. 14. 15:54
5/8 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
2014. jún. 14. 16:02
6/8 A kérdező kommentje:
Én 16,a barátom 18.
2014. jún. 14. 16:08
7/8 anonim válasza:
Miert teszed ki 100 x a kerdest??
2014. jún. 14. 16:16
8/8 anonim válasza:
16 éves vagy, mégis tapsoljon hozzá vagy mi? Jobb lett volna várnod, amíg felnőtt leszel, nem gyerekként, hova kapkodsz?
Pár év, és 10 évesen fogják elveszteni a szüzességüket a gyerekek.... -.-
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!