Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Páromnak fontosabb a foci...

Páromnak fontosabb a foci mint a lányunk. Hogyan tudnék rá hatni?

Figyelt kérdés
Szinte nem is fogja a kislányt, vagy xboxozik vagy meccset néz a tv-ben. Ha szólok neki akkor az a válasz, hogy hagyjam békén. Régen is sokat játszott, de azt mondta, ha meglesz a kicsi akkor megváltozik az élete. Mit tegyek?
2014. jún. 12. 10:33
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Egészen pontosan mennyit jtszik és mennyit néz meccset? naponta több órát játszik és minden nap, minden este meccset néz?

Mert ha igen, az gond. Ha mondjuk lejátszik egy-két partyt és nem minden este néz meccset, akkor az még csak kikapcsolódás kategória.

Pl. az én férjem hetente megy focizni és a kedvenc csapata mérkőzéseit mindig megnézi a tv-ben, ez kb.heti 2 nap focinézés. De ezzel tisztában vagyok, ez volt a gyerek előtt is, a gyerek után sem veszem el tőle azt a heti egy focira járást meg miért tiltanám, hogy nézze a kedvenc csapata meccseit?

2014. jún. 12. 12:04
 22/29 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem a kérdező válaszreakciói alapján a kérdés kamu, sőt ha megnézitek a válaszokat amiket ad, azokból ki is derül, hogy a leírt fél-fél mondatokkal direkt próbálja a közönséget provokálni és hergelni...
2014. jún. 12. 12:26
 23/29 anonim ***** válasza:

Már sok helyen láttam hogy azt írják hogy nem tud az apa mit kezdeni a kisbabával és azért nem foglalkozik vele. OFF

Csak nekem furcsa ez? Az én férjem nagyon jól elvan az 5 hónapos babánkkal.De már újszülött korától pelenkázza, fürdeti. Játszanak ha itthon van, én meg tudok rendesen főzni vagy kikapcsolódni. Szerintem mind a ketten vállaltátok azt a babát, és igenis az anyukának is jólesik egy kis szabadidő.

ON: Naiv voltál ha elhitted hogy megváltozik. És szomorú hogy ennyire nem érdekli a saját gyereke...

2014. jún. 12. 13:36
 24/29 anonim ***** válasza:
Igen csak neked furcsa :D Hidd el nem tudnak mit kezdeni a pici babákkal! Nálunk 10 hónapos és már a gyerek megy utána hogy igényli a törődést! A párom soha nem mond neki nemet, felveszi, dögönyözi, néha pelenkát cserél, régen amíg este tápszert evett, apa etette! Fürdetni viszont nem fürdeti mert szerintem nem akar hozzányúlni a kislányunk intim részeihez! Ezt nem mondta, csak tudom... De nem zavar, jön velünk sétálni, és neki is van hobbija! A Te párod ha néha dolgozik és otthon nem segít, akkor egy lusta állat! DEhogy változik, ahogy tudod hagyd ott!
2014. jún. 12. 14:09
 25/29 anonim ***** válasza:
23, ezt azok mondják, akiknek a férjük cseszik besegíteni otthon a gyerek körül. Azt a gyereket ketten hozták össze, az apukának pont annyi feladata van egy újszülött körül mint az anyukának. Ostobaság hogy nem tud vele mit kezdeni, ne erre fogjuk ha ostoba férfi válaszottunk.
2014. jún. 12. 14:56
 26/29 anonim ***** válasza:
24-es! Én nem tudom ez hogy van, de ilyet kijelenteni hogy hogy ugyanannyi dolga van az újszülöttel apukának mint anyukának???!!! Azért ne hitessük már el a leendő és friss anyukákkal hogy egy férfit majd a 8-12-18 óra munka után még befogjuk otthon mindenfélét csinálni! Jó ha segít ezt-azt, és jó apuka lévén ha észreveszi hogy anyuka nincs a toppon besegít, esetleg egy nap 1x 2x megeteti a babukát! De ne csináljunk már belőlük cirkuszi majmot, ők férfiak, a dolguk hogy pénzt keressenek, ha gond van segít, támogatja a családját! Arra lehet haragudni mikor a baba üvölt, anyuka meg épp a fasírtot gyurmázza az apuka meg sörrel a kezében a kanapén nézi a meccset, és esze ágában sincs odamenni a picihez! Na az már gáz! Jó esetben anyuka otthon van a kicsivel, apa dolgozik, ne terheljük már apukát azzal hogy 2-3 műszakot húzatunk le vele! Arra rá fog menni a házasság! Régen semmit sem foglalkoztak a gyerekkel az apukák, a nők dolga volt pesztrálni, főzni mosni! Besegít, ha rendes, de nem dajka meg cseléd, meg rabszolga a FÉRFI! Remélem nem sértettem meg senkit, csak én látom mi megy mostanában!
2014. jún. 12. 15:08
 27/29 anonim ***** válasza:

"de nem dajka meg cseléd, meg rabszolga a FÉRFI"

Miért, a NŐ az? :)

Régen valóban ez volt a dolga egy nőnek, a férfinak pedig a pénzkeresés. Ma már nem igazán tudna egy család kijönni egyetlen egy fizetésből.

És mi az, hogy besegít? Nem a nő vállalta a gyereket, nem is a férfi, hanem KÖZÖSEN vállalták. Ergo a feladatok is KÖZÖSEK, nem besegíteni kell, hanem felosztani a feladatokat. És hidd el otthon lenni egész nap a gyerekkel, az felér a munkahelyen töltött idővel.

2014. jún. 12. 15:21
 28/29 anonim ***** válasza:
Logikus hogy én foglalkozom többet a babával mivel én vagyok itthon. De nehogy már istenítsük a férfiakat mert dolgoznak.A nőket sem kell mert ellátják a gyereket. Nem ezelőtt 100 évvel vagyunk. Mindig hagyom pihenni főzök mosok takarítok de nehogy már ne tudja tisztába tenni a babát. Vagy figyelni rá amíg elmegyek letusolni, fodrászhoz, vagy vásárolni. Szerintem kell olyan férfinek gyereket szülni aki előtte sem vette ki a részét a házimunkából, amikor még mind a a ketten dolgoztatok, és akkor nem esik pofára az ember...
2014. jún. 12. 16:06
 29/29 anonim ***** válasza:
"Nem kell
2014. jún. 12. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!