Anyám miért ilyen nem normális? Másnál is volt hasonló?
Szóval , ma vagyok 20 éves.
Van 1 21éves barátom, aki megszabta hogy mit ne dolgozzak és dolgozzak e( igen tudom kikell rakni stb...) Szóval anyám úgy jön a képbe, hogy ugye 20 éves vagyok, és hiába van 2szobám akkorse engedi hogy egyedül aludjak! Mindig mellette kell aludjak mint 1 gyerek. Mert ha nem szó szerint ( c.......ik) Mondtam neki 3napja hogy felkészüljön, hogy mostmár a saját szobámba alszok, nem hitte el. Mire ma szóba hoztam nagy vitát csinált és ki ált az udvara és onnan kiabált rám mindenfélét...És az neki a mentsége hogy ha a barátommal szemben nem tudom ki harcolni hogy, dolgozzak iskola mellet akkor mért őt kell eltaposni, és mért velük kell kivívni az önállóságot ! Én úgy gondolom hogy borzalmas 1év van a hátam mögött mint magán élet és családi..ezért szeretném, ha elsőnek anyámtól különülnék el, mert ez nem normális hogy 20éves vagyok és még mindig anyuci mellett kell aludnom!
Hozzá teszem anyám megfenyegetett hogy áramtalanít akkor hogy se tv se net se gép se semmim se legyen míg újra nem mellette a pótágyon alszom!
Tesómék már ki nevetik, apám pedig hiába veszekedik vele, mindenkinek van magyarázata amit add... Dili orvoshoz jár, sajnos már én is, orvos is hiába magyaráz neki.
Ez nem normális ugye ?
Azért ragaszkodik úgy hozzád, mert már az összes gyermeke elhagyta, és téged már nem akar elvesziteni....ez néhány szülőnél előbukkan,hogy mikor látja a gyerekét felnőni és önállósodni elkattan náluk valami.
17 vagyok és anyám is kezd furcsa lenni, minden lépésemre kíváncsi,mikor elmegy a folyosón q szobám előtt mindig benyit és megkérdezi mit csinálok.. :-S
Csak a te eseted súlyosabb, ha nem vigyázol mellette fogsz megvénülni. Néha olyan önzőek hogy ebbe bele se gondolnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!