Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért ilyen nem normális...

Anyám miért ilyen nem normális? Másnál is volt hasonló?

Figyelt kérdés

Szóval , ma vagyok 20 éves.

Van 1 21éves barátom, aki megszabta hogy mit ne dolgozzak és dolgozzak e( igen tudom kikell rakni stb...) Szóval anyám úgy jön a képbe, hogy ugye 20 éves vagyok, és hiába van 2szobám akkorse engedi hogy egyedül aludjak! Mindig mellette kell aludjak mint 1 gyerek. Mert ha nem szó szerint ( c.......ik) Mondtam neki 3napja hogy felkészüljön, hogy mostmár a saját szobámba alszok, nem hitte el. Mire ma szóba hoztam nagy vitát csinált és ki ált az udvara és onnan kiabált rám mindenfélét...És az neki a mentsége hogy ha a barátommal szemben nem tudom ki harcolni hogy, dolgozzak iskola mellet akkor mért őt kell eltaposni, és mért velük kell kivívni az önállóságot ! Én úgy gondolom hogy borzalmas 1év van a hátam mögött mint magán élet és családi..ezért szeretném, ha elsőnek anyámtól különülnék el, mert ez nem normális hogy 20éves vagyok és még mindig anyuci mellett kell aludnom!

Hozzá teszem anyám megfenyegetett hogy áramtalanít akkor hogy se tv se net se gép se semmim se legyen míg újra nem mellette a pótágyon alszom!

Tesómék már ki nevetik, apám pedig hiába veszekedik vele, mindenkinek van magyarázata amit add... Dili orvoshoz jár, sajnos már én is, orvos is hiába magyaráz neki.

Ez nem normális ugye ?

2014. jún. 11. 14:34
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Borzalmas nagy vitákat csinál

amit én nem birok

És + elmegy eltünik órákra hogy megöli magát... most akkor mivan?

probáltam mindenhogyan

egyszerűen mikor elszaladgál és eltünik és apám könyörög szívbetegen hogy akkor még 1 nap aludjak ott , már nem tudok mit tenni.

2014. jún. 11. 15:01
 12/22 anonim ***** válasza:
Akkor itt elég nehéz lesz változtatni, főleg, hogy apukád is enged a zsarolásának. Nekem 10 évig volt egy pàrom, mikor szakítottam vele elkezdett zsarolni minden félével, persze köztük volt az öngyilkosság is. Két hónap alatt lefogytam 15 kg-ot már annyira kicsinált. Aztán betelt a pohár, nem engedtem a zsarolásának (aznap épp közölte velem, hogy ma öli meg magát, otthon már elrendezett minden papírt..stb.) és segítséget kértem a rokonaitól (persze ez is az egyik ok között szerepelt, hogy ne merjek szólni senkinek). A lényeg az, hogy nem történt semmi, majd megköszönte, hogy segítettem neki és többet nem zaklatott.
2014. jún. 11. 15:17
 13/22 anonim ***** válasza:
Elmész és kész. Ennyi. Mindenki úgy él/hal, ahogy akar. Mondom, mindenki beteg itt. Apád is, anyád is, és te is, ha maradsz! MENJ! Vissza se nézz!
2014. jún. 11. 15:20
 14/22 anonim ***** válasza:

Edesanyad sajnos beteg, kezelesre szorul, nagy valoszinuseggel korhazi tartozkodasra is. Ha komolyan gondolod ezt a dolgot, akkor meg kell beszelned apukaddal hogy keressetek egy olyan kezeloorovost aki komolyan veszi, ha nem tudtok kihez fordulni akkor elso korben a haziorvossal kell beszelni.

Neked egy lehetoseged van: nem engedni az erzelmi zsarolasnak. Egyik reszrol sem. kemeny menet lesz, de csak igy mukodhet a dolog. Egyszeruen kijelented hogy matol sajat szobad van, ott alszol, oda pedig mindenki csak kopogas utan lephet be, mivel szukseged van privat szferara.

Es meg is csinalod. Es higgadt maradsz, turelmes, de kokemenyen kovetkezetes. A szobad ajtajat pedig bezarod, ha nem akarod hogy bemenjenek. Erre 20 evesen jogod van. Ha aramtalanit edesanyad, akkor te visszakapcsolod az aramot. Ha ongyilkossaggal fenyegetozik, akkor pedig azt figyelmen kivul hagyod. De meg egyszer mondom: ez nem normalis, surgosen korhazi, pszichiatriai kezelesre van szuksege.

Nyilvan a legjobb megoldas az elkoltozes lenne, de erre valoszinuleg nincs lehetoseged mert mar regen megtetted volna.

2014. jún. 11. 15:21
 15/22 anonim ***** válasza:

Jaj ez nagyon nem normális. De apukád nem veletek él? Nem tud rá hatni? Tesóid ott laknak? Ők hol alszanak?

Még kisiskolásként is durva lenne, ha vele kéne aludnod, nem ám 20 évesen.

Beszélj anyukád orvosával, hogy nem használ a kezelés!

2014. jún. 11. 15:22
 16/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

De apu velünk él

Tesommék már nem

:/

az a baj ez által én is csak "betegebb leszek"

2014. jún. 11. 15:57
 17/22 anonim ***** válasza:
Apukáddal beszéljétek ezt meg és keressetek anyukádnak valamilyen kezelést. Lehet, hogy másik dokihoz kéne járnia. Vagy egy időre kórházba kéne feküdnie.
2014. jún. 11. 18:37
 18/22 anonim ***** válasza:
90%
jól értem, hogy 20 évesen anyád és apád ágyában alszol és a pasid szabja meg, hogy hol és mit dolgozhatsz?..aztakuurva....
2014. jún. 11. 20:56
 19/22 A kérdező kommentje:
nem apám anyám ágyába hanem bevittek egy pót ágyat
2014. jún. 12. 11:44
 20/22 anonim ***** válasza:
azt tudjuk hogy anyukad miert akarja ezt? biztosan van valami oka.
2014. jún. 12. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!