Családi Konfliktus. Mit kéne mondanom az apámnak?
A szüleim 2 éves koromban szétmentek, azóta apámnak új felesége van és van két mostohagyereke (két fiatalabb). Apáék kiruccantak, és tegnap a húgom bejelentette, hogy ő elmegy bulizni, ezért felhívja apáékat. Beszéltek, nagyon örült, közölte velem, hogy 20 perc múlva indulhatunk. Régóta van jogsim, ide szokták adni az autót, egyértelmű volt, hogy kapunk kocsit. Elindultunk és menet közben felhívta az anyja a húgom, hogy elindult-e már, ő meg rávágta, hogy itt ülünk a kocsiban mindjárt ott vagyunk. Elkezdtek velünk ordítozni, hogy mi a francot képzelünk magunkról és takarodjunk hazafele, mert nem kértük el a kocsit.. undorító stílusban persze, de ez mindennapos. na a hiba az nálunk van, de a húgom úgy állította be, mintha az én hibám lenne az egész, amikor én úgy hittem, engedélyt kért mindenre. Mindenki úgy gondolja, én vagyok az egészben a hibás. Egy év korkülönbség van köztünk.
Valóban én vagyok az egyetlen bűnbak? Mit kellene mondanom apáéknak ha hazajönnek és leordítják a fejünket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!