Miért tiszteljem apámat ha egy állat?
Úgy viselkedik mint egy primitív ősember. Egyfolytában mindent leejt,felrúg,összetör. A draga műszaki cuccokat a földre dobálja majd k**vaanyázza a gyártót mert tönkremennek..
Ha nem találja a kulcsat,döngeti-rugdossa az üvegezett ajtót,maskor a kulcsot vagja az üvegbe. Ha megakad a kapu lánca akkor nem kibogozza hanem hörögve rángatja teljes erőből. Engem leszid ha erősen csukom le a nyomtató fedelét,ő belerúg dühében. Ha tönkremegy persze az én hibám. Egyszer a sörét zúdította anyamra de a könyveimen landolt az egész. Több tönkrement. Egyik pillanatban mosolyog,a következőben ordít és fenyegetőzik,csapkod. Az embereknek nekimegy,ellöki őket. Egyszer felrúgott egy lehajoló hölgyet a boltban,egyszer majdnem atgazolt egy kisgyereken és vállal az apjába ment. Kocsival életveszélyesen közlekedik,mindig megbüntetik.
Miért kéne tisztelnem?
Mert mindenholvaz megy hogy tiszteljem a szüleim.
18/F
Nagyin sérült lehet szegény.
Én vlaahogy valamilyen kezelésre vinném előbb.
Pánikbeteg szerintem, vagy ilyesmi, nem értek hozzá.
Én nem tudok tisztelettel tekinteni az apámra, mert egyszerűen nem érdemli meg. Édesanyámat viszont nagyon nagyra tartom, szóval ez nálam nem csak egyfajta gyerekes "lesz*rok mindenkit, nekem senki sem parancsol" szindróma, és a leírtak alapján nálad sem.
Szerintem a tiszteletreméltó szülőket kell csak tisztelni, őket viszont nagyon.
17/L
Hmm...szerintem apád orvosi eset. Komolyan, mintha bipoláris lenne, de én nem vagyok doki, hogy ennyire vágjam a témát. De igy első olvasásra az ugrott be.
Mindig ilyen volt?
Lehet, valamilyen egészségügyi gondja van, csak nem derült még ki. Pl tipikusan illik rá egy sima magas vérnyomásos kórkép. Vagy hormonális eltérések.
Meg kellene tudni, mennyi a vérnyomása, lehet, nem jó neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!