A saját anyám nem tud felruházni mit csináljak?
Figyelt kérdés
nem , nem vagyok elkényesztetett.30 fok van és van egy db farmerom és 3 hordható pólóm.. cipőm csak téli bundás van. van két lánytesom . a nővéremnek tele van egy nagy gardrobnyi ruhája és mindenkitől ruhákat kap (még ha nincs szülinapja akkor is) a hugomnak szintén van vagy száz ruhája de ő csak nyavajog hogy azok szarok..anyukám magának most vett 3 cipőt és polokat nővérem szintén. már ott tartok hogy nem tudok néha elmenni sehova mert nincs miben..2014. jún. 7. 19:30
11/30 anonim válasza:
Kérdező diákszövetkezetbe jelentkezz ne te keresgélj, mert esélytelen úgy.
12/30 A kérdező kommentje:
és hozzáteszem jól keres a családom..
2014. jún. 7. 20:21
13/30 anonim válasza:
Vedd fel az ő ruháikat és menj el azokban. Akkor majd feltűnik nekik, hogy néha neked sem ártana ruhákat venniük.
14/30 A kérdező kommentje:
óó..hidd el mentem már a nővérem ruhájába és leordibálta a fejemet hogy mit képzelek..megmutattam neki az üres szekrényemet de nem érdekelte xd
2014. jún. 7. 20:24
15/30 A kérdező kommentje:
azon gondolkodtam hogy egyszer kimegyek fehérneműben az utcára akkor hátha megesik a szivük rajtam.
2014. jún. 7. 20:25
16/30 anonim válasza:
Munka kell. Illetve ha értesz bármihez, amit el tudsz adni az is jó, pl. nyelvkorrepetálás, matek. Használt cuccokat adhatsz el a neten, vállalhatsz gyerekfelügyeletet, takarítást, pakolást, kérdezz körbe a környéken. Menj be mindenhová, ami útba esik! Aki keres, talál. Sokkal jobb egy kis mellékes, amit arra költesz, amire akarsz, mint állandóan kunyerálni másoktól! Ha egyszer megérzed a függetlenedés ízét, sosem fog más kelleni!
17/30 A kérdező kommentje:
zsebpénzt sosem kaptunk..bár a nővéremet és a ellátják rendesen ruhákkal.biztos tul sokat kérek ..bár ez szerintem létszükséglet.
2014. jún. 7. 20:29
18/30 A kérdező kommentje:
minden nyáron probálok én munkát keresni de valahogy mindig elkapkodják.
2014. jún. 7. 20:30
20/30 A kérdező kommentje:
30 kilóval nehezebb mint én..
2014. jún. 7. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!