Hogy érthetném meg velük, hogy amiért a külsőm változott, én még ugyanaz az ember vagyok?
Szeptemberben kezdtem az egyetemet és azóta elég keveset találkoztam a szüleimmel, leginkább csak akkor, ha volt valami alkalom (szülinap, keresztelő, stb).
Ezalatt az 1 év alatt eléggé megváltoztam külsőre, a hajamat befestettem vörösre, műszempillám és műkörmöm van és elkezdtem nőiesebben öltözködni, adok a külsőmre.
Azt hiszik, hogy a márkás holmik és a smink miatt más ember lettem, de ez nem így van.
Ők viselkednek velem máshogy... Nehezményezik, hogy keveset megyek haza, de nem értik meg az én érveimet, csak azt mondogatják, hogy "bezzeg xy gyereke minden pénteken hazajön és itt tölti a hétvégét".
Tegnap is mondtam apának a telefonba, hogy nem hiszem, hogy eltudok menni velük a családi nyaralásra és jött a válasz, hogy persze, a nyaraló és a Balaton biztos nem olyan szép, mint egy egzotikus sziget és a családom társasága sem lehet olyan szórakoztató.
Nem értem, miért akarnak bennem direkt bűntudatot kelteni.
Olyan, mintha nem fogadnák el, hogy már nem 12 éves vagyok.
Eltűnt a kérdező!
Avagy csak a tegnap esti éttermi számlát "dolgozza le" éppen...
...a pasas alatt!
4 éve együtt vagyunk, úgyhogy nem éppen egy futókapcsolat és nem is az első éves egyetemistákra bukik. 29 éves, szóval nem 50-60, ahogy az egyik kedves válaszoló írta.
Már voltam bajban, akkor a szüleim közölték, hogy ők nem segítenek. Szóval semennyire nem számíthatok rájuk ilyen helyzetekben.
Nem kedvelik a barátomat sem, azt se engedik, ha ott vagyunk, együtt aludjunk, ilyenkor a barátom hotelba megy, mert nem akar a nappaliban aludni. Megjegyzéseket tesznek rá, a füle hallatára, mintha ott sem lenne.
Neki sincs kedve soha oda menni és nekem sem, szerintem érthető okokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!